ZAŠTO NAS TOLIKO MRZIŠ PREDSEDNIČE!!!

1

Predsednik Aleksandar Vučić i danas nastavlja sa kršenjem Ustava i zakona. Onaj koji se zakleo na Ustavu i Jevanđelju svakodnevno ga krši i nastavlja sa kampanjom trošeći državne resurse, kršeći nadležnosti i to u radno vreme. Juče je obećao puteve po Kosjeriću, nove fabrike i još sto čuda. Danas će nastaviti sa zloupotrebom svoje funkcije i kršenjem Ustava i raditi ono što nije njegov posao niti nadležnost. Kako se zove stanje u državi kada neko drugi komanduje vladi šta će i gde i kako da radi? Ali kad narod ne bira poslanike, a oni vladu već i jedne i druga bira jedan čovek, kako drugačije. Ne postoje zakoni, nadležnosti, planovi ni bilo šta drugo što definiše državu, on u trenutku izmišlja i odlučuje šta je to od interesa za državu i narod. Pritom izgleda da misli je sam on država Srbija. U skladu sa tim ko je protiv njega taj je protiv države.

Onaj koji je obećao da će poništiti Briselske sporazume uhapsiti Dinkića, srpski mercedes i još štošta obećava juče, danas i u narednim danima nove fabrike, puteve….. Biće tu i još po nešto dođite. Krava, tele, traktor i obavezno neki put. Pri tom će verovatno naći nekog da maltretira i glumi strogoću u ovoj predstavi za široke narodne mase. Samo one koje treba da hapsi neće pipnuti.

U Kuršumliju neće dolaziti. Ona je predata na milost i nemilost novoj grani mafije, turističkoj. Imaju oni poslova svuda ali su tu najuspešniji. Aleksandre Vučiću dao si mu našu Prolom vodu, dao si mu sve tri banje. Dao si mu našu Đavolju Varoš. Dao si mu i preko 4,1 milion evra u kešu. Ostavio si narod da bude roblje ovog kriminalca, pa nam kaži

ZAŠTO NAS TOLIKO MRZIŠ PREDSEDNIČE!!!

Mogao bi Raša da te povede da obiđete onu Izraelsku fabriku (pilanu pored obdaništa) kojom su se hvalili u skupštini Srbije u kojoj radi 180 radnika. Da vidiš da to ne postoji, radi samo par njih. Mogao bi da mu Rašo pokažeš i spisak nepostojećih radnih mesta kojim ste između ostalog kupovali prošle izbore kada je Vidić preuzeo posao NZS. Ima tamo na spisku par stotina njih. Prevariste, sedoste u fotelje a narod ko ….. Mogao bi da obiđe i fabriku Namenske u Mačkovcu i njenih 350 radnika. Čisto da vidi rade li punom parom, sa strujnim priključkom iz seoske mreže proizvodnja je ozbiljna. Ima li jednog zapošljenog da nije sluga tvojih slugu?

Mogao bi predsedniče da se sastaneš i sa predstavnicima naroda koji nisu u vlasti ili onima koji nisu izlazili na nameštene izbore. Mislim ako smo mi građani Srbije u kojoj si predsednik a ima nas više od pola, zavisno ko broji. Imali bi svašta da kažemo, pokažemo i dokažemo. Ponajviše šta tvoji ovde rade, kako, gde i koliko kradu i ko to zataškava. Zašto predsedniče ti ali i svi iz Vlade Srbije ko je ovde dolaziše ne želite da čujete i probleme ovog naroda, krijete se. Nećemo mi da vičemo, psujemo, niti gađamo tebe niti bilo kog drugog. Nismo ni do sada to rade oni koji nemaju argumente a oni znaju da budu teži od kamenica. Zašto u državi u kojoj vodiš i za sve se pitaš za one koji drugačije misle i imaju drugačija rešenja, ne postoji pravda, radna mesta, posao, mediji. Jel to piše u onom Ustavu nad kojim si se zakleo. Sećaš se kad si postao predsednik nakon izjave u skupštini da se nećeš kandidovati. Zašto na nacionalnoj televiziji ali i lokalnoj televiziji od dolaska tvojih nema prenosa skednica skupštine. Zašto niko od opozicije ne može da gostuje 9 godina. Zašto niko ne sme na TV duel. Lokalni mediji su filijale lokalnog tajkuna a plaćaju ih građani. I pričajte nam malo o fer izborima?

nor

?

Ocvom cirkusu i zloupotrebi doprinos će dati i lokalni kuršumlijski funkcioneri. Da li je i zbog čega našima iz opštine, direkcije…… bitno obećanje o otvaranju konfekcije u Blacu ili renoviranje škole u Prokuplju. Mogli ste recimo da dovedete Vučića u selo Spance da vidi čudo. Prvu ukradenu školu u Srbiji. Ukrao je i na svoj zahtev uknjižio 2013 po dolasku na vlast tvoj omiljeni tajkun Raičević. Uhvaćen u krađi, škola vraćena, lopov je umesto zatvora nagrađen sa preko 4,1 miliona evra u kešu. Mogao bi i da te odvede u Lukovo pa da igrate tenis na njegovom privatnom teniskom terenu izgrađenom bez dozvole u školskom dvorištu. To je odmah iza hotela za koji je je ministar Knežević potpisao tajni ugovor od 1.6 miliona evra i koji se gradio dve godine bez dozvole i nije završen po ugovoru. I da možda je najbolje da ispred njegovog hotela sednete na klupe koje je ukrao deci iz kuršumlijskog parka. To je na žalost realna Srbija koju gledamo i nimalo ne liči na ružičastu stvarnost koju nam plasiraš sa medija pod tvojom kontrolom. I da…..

ZAŠTO NAS TOLIKO MRZIŠ PREDSEDNIČE!!!

odbornik SO Kuršumlija
Zvezdan Ristić

Podeli.

1 коментар

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.