U Lazarevom gradu srbi prave dzamiju!!!

0

Veoma velika polemika se razvila na društvenim mrežama nakon najave pravljenja naselja za radnike iz turske, kao i šiptare koji će biti angažovani na izgradnji Moravskog koridora. A ko drugi prikladniji da nama gradi auto put. Dosta smo mi u muslimanskim zemljama gradili. Tadašnji ekonomisti nisu znali da naprave ovoliki privredni rast. A i za naše radnike su tada pravili crkve u Iraku, Iranu…..pa je red da vratimo istom merom.

Uveliko se traže firme koje će osposobiti kompletno naselje u okolini Kruševca (Jasika). A kako naselje bez dzamije i minareta i to tik uz magistralni put.

U vreme dok se Aja Sofija pretvara u dzamiju mi sami turcima usred Kruševca pravimo dzamiju! Kao da izmena imena škole Sveti Sava u Bin Zajed nije bilo dovoljno ponižavanje. Postoji li još negde takav primer i primeri. Radi li to još koji državnik? Ja ne uspeh da saznam, pa molim ako neko zna da mi otvori oči.

Veoma čudna ekonomska logika ekonomskog tigra Evrope da svoju privredu podiže zaduživanjem u milijardama evra i angažavanjem stranih radnika i firmi. Koja li to još zemlja radi? Gde je to predsednik video? U Nemačkoj, Francuskoj, Engleskoj ili možda kod brata Sia. Bravo predsedniče, nauči te neznalice sledeći put kad se sretneš s njima kako se gradi jaka država. Ko im je kriv što nemaju oni za savetnike jednog Dinkića, Bebu Popovića, Sinišu Malog, Vesića velikog, niti sposobne šefove kabineta kakav je Ivica Kojić. Šta će ti, mogu samo da ti zavide i sanjaju takve saradnike!

Šta drugo očekivati od nekoga ko javno izjavi da je Murat bio …… a da mu naši vitezovi nisu ni do kolena. Strateg koga porazi i ubi nekoliko puta slabija vojska. Gde si ti i tvoji podanici u sistemu vrednosti i čijem ,,predsedniče“? Lazarevom ili Muratovom?

Zvezdan Ristić
Pokret Ljubav Vera Nada e

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.