Šta ste dogovorili sa vašim koalicionim partnerom Kurtijem i dokle mislite da lažete srpski narod? -pitao je Šarović.

1

Otkrivaju se Vučićeve kombinacije svuda po regionu i maske padaju. Posle onih sa Milom Đukanovićem u Crnoj Gori evo novih snimaka koji govore sami za sebe. Ali evo i javno pitanje Vučiću od onih koje ne zovu na televizije od režimskih do tajkunskih. Ne mogu se postaviti suštinska pitanja ni u jednoj emisiji od jutarnjeg do popodnevnih programa pa ni u onoj najbesmislenijoj emisiju Reč na reč. Ništa demokratiju bolje ne shvataju izgleda ni oni sa Utiska nedelje i sličnih emisija. Tako da kad ne može sa RTS-a, Pink-a, Prve ali ni sa N1, Newsmax Adrie da pitamo ovako.

Lider pokreta Ljubav, Vera, Nada Nemanja Šarović podelio je na Tviteru snimke na kojima se vidi kako potpredsednik Srpske liste Igor Simić raspoređuje specijalce ROSU na administrativnom prelazu Jarinje, što isto radi i gradonačelnik Zubinog potoka Srđan Vulović, te je postavio pitanje Aleksandru Vučiću „dokle misli da laže srpski narod“.

Možda ni ovo nije interesantno da se spomene ovaj pokret i njegove aktivnosti kao u slučaju dokumentovane krađe poklona od strane predsednika RS Aleksandra Vučića!

Zvezdan Ristić
Pokret LJUBAV VERA NADA

Podeli.

1 коментар

  1. S obzirom da živim na Kosovu i Metohiji i da sam poprilično upućen u dogadjaje, zamoliću da objavite komentar – Največi deo gradjana u srpskoj zajednici uopšte nije briga za mere koje je uvela Priština…niko o tome čak i ne priča…po kafanama se vode razgovori o sasvim drugim temama…mere prihvataju takve kakve jesu…problem su vrlo opasne mafijaške grupe u Severnom delu Kosova koje otvoreno podržavaju vlasti u Beogradu a koje je ustoličila odmah posle 1999 godine…, reč o vrlo nasilnim ljudima kojih se svi plaše…neretko se dogadja da oni jednostavno isteraju ljude sa radnih mesta, pijačnih tezgi, čak i iz stanova i nateraju ih ‚‚demonstriraju‚‚ kako bi se stekao utisak masovnosti iako većina mitrovčana uopšte nema nameru da dovodi u pitanje autoritet vlasti u Prištini. Ovim ljudima niko nikada nije pokušao da se suprostavi, naprotiv, Priština im nije mogla ništa a sve beogradske vlasti su im podilazile…Isto rade i sada jer ako se transport stavi pod kontrolu onda neće biti šverca, neće biti prepordaje kradenih vozila, moraće da se vrše redovni tehnički pregledi i registracija što u severnom delu Kosova ne praktikuje niko kao što uostalom niko ne plaća ni vodu ni struju ni telefon. I to je sve…nema nikakve krize…sve je isfabrikovano…vlastima u Beogradu debelo odgovara da od svačega napravi uzbunu jer je to verovatno najsigurniji način da se beskonačno ostane na vlasti…Vučić je genije za patetično glumatanje patriotizma pred kamerama…uveravam vas da nema nikavog razloga za bilo kakvu ovakvu reakciju sa srpske strane i da se problem može rešiti za pet minuta ali samo ako srpska strana to hoće. Nemojte misliti da držim stranu Prištini…tek to ne…ume i Kurti i te kako da bez razloga napravi problem ali sada moram da kažem da je kontrola saobraćaja neophodna ako ne za drugo a onda kao prvi pokušaj da se u severnom delu, na ogromno zadovoljstvo nas većina kako tako započbne uvodjenje neke zakonitosti…

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.