SSP u Prokuplju ćerka firma SNS-a?!

0

Kuršumlija bez cenzure još oko pre godinu dana izveštavala je o poslovanju Apotekarske ustanove Prokuplje, naglom padu prometa od dolaska na njeno čelo predsednika okružnog odbora SNS-a, a kasnije i narodnog poslanika, poreklom sa Kosova i Metohije, Darka Laketića. Jučerašnje saopštenje predsednika inicijativnig odbora Stranke slobode i pravde u Prokuplju u kome pominje Apotekarsku ustanovu Prokuplju predstavlja ništa drugo nego pokušaj da se predstave kao tobože opozicija, što ova stranka na republičkom nivou jeste, a u Prokuplju je daleko od toga. Na pitanja koje nameravaju da postave odgovori su već poznati i predhodno objavljeni na opozicionim portalima.

Postavlja se zašto su čutali duže od godinu dana?! Razlog možda leži u tome što predsednik SSP-a u Prokuplju na posao u JKP Hameum odlazi u poslepodnevnim časovima, a dobar deo svog radnog vremena provodi u kafiću. Postavlja se pitanje da li bi neko ko nije kako narod voli da se izrazi u ,,talu“ sa SNS-om mogao imati tako povlašćen položaj ili bi dobio otkaz?!

Jučerašnje saopštenje Andrića posmatramo u svetlu fingiranja opozicionog delovanja i ništa osim toga.

Međutim Prokupčani nisu budale da ih pojedini šatro predstavnici opozicije, a ustvari predstavnici ćerke firme Srpske napredne stranke prevode žedne preko vode.

Nastaviće se…

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.