SSP Blace osuđuje brutalan postupak Centra za socijalni rad prema porodici Dačević iz Suvog Dola

0

Nakon nedavnog događaja u našoj maloj opštini, usled čega je celokupna javnost ostala zgrožena, Blace se po ko zna koji put našlo na crnoj listi. Pakao i bol koju porodica Dačević iz Suvog dola proživljava je i najjačeg čoveka slomila do suza, a državu na sitne komade.

Porodica je naša najveća svetinja, a deca naše najveće blago. Sva deca zaslužuju da rastu u mirnom i bezbednom okruženju, a svako nasilje nad nejakima mora se odmah zaustaviti, a počinioci kazniti. Zahtevamo da kompletno rukovodstvo Centra za socijalni rad i opštine Blace preuzmu odgovornost za svoja (ne)dela, obezbede ovoj porodici normalan život i materijalnu sigurnost pa tek onda podnesu ostavke.

Naši sugrađani ih plaćaju za njihov rad, a ne za nasilje i bahaćenje. Od države ne možemo zahtevati ništa, jer država pod ovom vlašću ne postoji.

OO SSP Blace neće dozvoliti da i jedno nedelo bude zaboravljeno i uvek će raditi u korist svakog našeg sugrađanina.

Stranka slobode i pravde, Blace

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.