Skandal! Procurela eksplicitna fotografija SNS direktorke jedne škole u Toplici ?!

6

Skandalima SNS funkcionera na nivou Srbije gotovo da nema kraja. Kada mislimo da nas ništa više ne može iznenaditi iznova se javi novi, nesvakidašnji skandal. Ovakva situacija sa funcionerima Srpske napredne stranke nije mimoišla ni toplički okrug.

Po našim saznanjima na priloženoj fotografiji nalazi se direktorka jedne škole u Toplici, funcionerka Srpske napredne stranke. Fotografija je došla do naše redakcije, a upućeni nam kažu da se radi o opštini Blace.

Opširnije u nastavku…

Podeli.

6 коментара

  1. Pa šta? Ne treba se stideti svog tela, seksa i erotike. Ko ne želi neka se ne slika, ne gleda i neka živi u odricanju od seksa ako misli da tajo treba. A oni koji misle drugačije imaju puno pravo da žive životom kakvim žele i da uživaju u životu. Srbija nije zatucana religiozna, puritanska, konzervativna diktatura. Ne živimo više u mračnom srednjem veku. Puna podrška gospođi direktorki! Ljudsko telo nije sramota, seks nije sramota.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.