Papa Franjo osumljičen da je osmišljao otmice i trgovinu djecom političkih zatvorenika za vrijeme prljavog rata 1970. u Argentini.

0

izvor: www.itccs.org ITCCS Breaking News izdanje: Ekskluzivno izvješće iz Madrida i Rima:

The International Tribunal into Crimes of Church and State uputio 15 pitanja papi:

1. Jeste li član ili sudionik u kultu žrtvovanja poznatom kao Deveti krug? Gdje ste bili u ponoć 23-24 veljače 2014?
2. Jeste li sudjelovali u obrednom silovanju, mučenju i ubojstvu pet godina stare belgijske djevojčice koja se zvala Anna, na privatnom dvorcu izvan Gulpena u Nizozemskoj 15. kolovoza 2011?
3. Vi u svojstvu nadbiskupa Buenos Airesa, i u bilo koje drugo vrijeme, jeste li organizirali trgovinu i prodaju djece političkih zatvorenika u Argentini po nalogu njene vojne hunte tijekom genocidnog prljavog rata u toj zemlji?
4. Koji je bio vaš profesionalni i osobni odnos s argentinskim diktatorom, generalom Jorge Videlom?
5. Jeste li ikad prihvatili isplatu od sadašnje kraljice Nizozemske, Máxima Zorreguieta Cerruti, za pomoć u poništavanju njenog kriminalnog dosjea u Argentini?
6. Kao glavni fiduciarni časnik rimokatoličke crkve, zašto niste opozvali njenu kaznenu politiku poznatu kao Crimen Sollicitationas, po kojoj je svaki katolik dužan štititi silovatelje djece u vašoj crkvi, a time i potkopavati zakone i suverenost njihove vlastite nacije?
7. Zašto ste javno potvrdili da će vaša crkva surađivati s vanjskim tijelima da se zaustavi zlostavljanje djece u njenim redovima, dok govorite svojim biskupima da ne obavijeste policiju kada su djeca zlostavljana u vašoj crkvi?
8. Zašto dopuštate da Vatikanska banka nastavlja svoje masivno pranje novca organiziranog kriminala i kartela, uključujući zločinačku udrugu Drangheta? Je li to zato što je zauzvrat Drangheta osiguravala vašem crkvenom kultu žrtvovanja Deveti krug djecu i adolescente da budu mučeni i ubijeni u vašim ritualima?
9. Jeste li se vi i vaši predstavnici ikad sastali s čelnicima Dranghete u veljači 2014. godine, ili u bilo koje drugo vrijeme, da organizirate ove razmjene i druga kaznena djela?
10. Kakav je odnos Vatikana s vladama Rusije i Kine, i njihovom s “BRICS” povezanom Istočnom investicijskom bankom? Da li se vaš predstojeći posjet sjedinjenim Američkim Državama javlja po nalogu tih država?
11. Što znate o ubojstvu pape Ivana Pavla 1 u rujnu 1978. od strane frakcije katoličkih kardinala povezanih s bivšim papom Benedictom, Josephom Ratzingerom?
12. Jeste li sklopili tajni sporazum s papom Benedictom za prikrivanje njegovih zločina u pomaganju u trgovini i ubijanju djece, kao dio njegovog članstva u Devetom krugu i nacističkim S.S. “Vitezovima mraka”, kada je on bio član te sekte?
13. Zašto ste “proglasili blaženim” kalifornijskog misionara-ubojicu Junipero Serra, koji je vodio španjolsko osvajanje tamošnjeg domorodačkog naroda, porobljavajući i ubijajući tisuće muškaraca, žena i djece na franjevačkim plantažama gdje su radili kao robovi?
14. Zašto se predstavljate kao humanitarni reformator kada ste čelnik globalne zločinačke udruge poznate kao Vatikan, korporacija, koja trguje i ubija djecu i financira međunarodni organizirani kriminal?
15. Nakon što ste zakonito osuđeni za ove i druge zločine od strane Građanskog suda i njihovog Suda običajnog prava u rujnu 2013. godine, a otkad je izdana međunarodna tjeralica protiv vas, hoćete li nastaviti izbjegavati i ometati pravdu? Kada ćete se predati pravdi, i odluci ovog suda i čovječanstva?

Pravda je spora ali dostižna. Pa i za Papu Franju, lažnog ili pravog, koji je potvrdio da je hram kršćanstva Vatikan, u rukama najrigidnijih sotonista.

Papa je dva puta izbjegao uhićenje šerifa Međunarodnog suda za zločine crkve ITCCs-a. U Švicarskoj je već bio uhićen. Spasilo ga je privatno osiguranje.

Ceo tekst http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1508-zbog-trgovine-djecom-uhicen-papa-franjo?fbclid=IwAR2tnYshgwaW9kYk_sAVVbQ2fL1H8Frb5z7XsX2Drtq_kNBZBItELKj2uOs

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.