Oteto prokleto…

0

Kuršumlijska banja se nalazi na 442 metra nadmorske visine, u kotlini gde nikada nisu duvali vetrovi, sem vetrova stranke koju vodi Aleksandar Vučić i Raša Raičević. Banja je zatvorena i uništena 2006.g. Na čelo Zavoda Žubor je bio poslednji direktor Žika Mladenović, vlast je vršila stranka u kojoj je bio onaj koji je sada kupuje. Od tada pa sve do pre neki mesec ni pas nije prošao kroz banju i onda su se setili šta dalje…Nama u Kuršumliji nikada ništa nisu napravili štetu u ekonomskom razvoju: ni Turci, ni Nemci, ni Englezi ni ostali stranci od kojih se mi plašimo i idemo logikom pa bolje da nekom našem to poklone pa makar bio i najbogatiji. Uz pomoć Aleksandra Vučića taj neko „naš“ oteo je „Žubor“ od radnika i od PIO Fonda.
Ako Vučića zna cela Srbija šta radi, ovoga zna barem pola Srbije šta on radi…i na kraju sve procuri i sazna se … u cara Trojana kozije uši. Poslušajte našeg Srbu Vasiljevića iz Raševca šta kaže

Kuršumlija bez cenzure xxx

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.