Наташа открива огроман криминал у ЕПС-у

2

Директно сведочење Наташе Пришић, специјалисте корпоративне безбедности у ЕПС-у. Сведочење са конкретним доказима само дела лоповлука Напредне странке у Новом Саду.

А све то у организацији кондуктера Игор Бечића председника Одбора за безбедност и кандидата за будућег министра полиције. А у свему му помаже најозбиљнији кандидат за премијера Милорад Вучевић. Народе српски за ово сте гласали, нека вам је са срећом, требаће вам.

Колико је запошљених у ЕПС-у на овакав начин. Колико је других уцењених и контролисаних? Жена која има нешто што многи мушки немају. Наташа свака ти част на храбрости.

Куршумлија без цензуре

Podeli.

2 коментара

  1. EPS je dosta davno postao institucija za sebe. Država u državi, još malo kao Vatikan. Ima ih pedeset puta manje od građana, ali im pravno ne možeš ništa. Naravno ,ni fizički jer nisi poremetio pameću da robijaš i svoju decu ostaviš bez hleba. I tačno je, sa ženama je stvar daleko delikatnija. Upravo zbog toga što imaju više časti i obraza od većine muškaraca u takvim kolektivima naročito.
    Hrabre žene srećemo svakog dana i na, ne tako visokim položajima. Poenta kod takve vrste žena je što kao i fudbaleri igraju do zadnjeg daha , bez predaje i ostavljaju srce na terenu. Bilo kad i u bilo kojim uslovima. Sad, hoće li napraviti katastrofu ili preokret, ne zna se. Glavna stvar je da odustajanja nema! Ne bi bilo loše da i gospoda muškarci počnu najzad da stoje iza svojih reči i preuzmu odgovornost za svoje postupke. Najlakše je sve svaliti na ženski deo , ostaviti saradnike da se snalaze jer si svoj cilj postigao ili našao lakši način da do njega dođeš. Još ih po mogućnosti i srozati i uništiti im oslonac i samopouzdanje. Boga mi, treba da je više nas „muškaraca“ kao što je Nataša!

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.