Kuršumlijom ne vlada SNS I Vučić već organizovana kriminalna grupa iz AD Planinke

0

Razgovor o organizovanom kriminalu u skupštini zabranjuje Dejan Lović, predsednik skupštine i sasvim slučajno dugogodišnji član NO Palninke.

Vođa ove organizovane kriminalne grupe Radovan Raičević je formalno predsednik OO SNS-a. Njegov kriminal traje desetinama godina i počeo je preuzimanjem ZZ Merćez, mada je ogromne razmere dobio tek nakon što je privatizovao opštinski odbor naprednjaka. Ja tvrdim da on lično postavlja odbornike, direktore, opštinske funkcionere i dr. a sve u skladu sa planovima za dalje poslovno kriminalne aktivnisti. Ovo ne tvrdim samo ja već i vladin Savet za borbu protiv korupcije koji je tražio da se poništi kupovina Kuršumliske Banje upravo zbog „poštene“ prodaje.

Međutim kako organizovanog kriminala nema bez tužioca, sudija, inspektora i onih „odozgo“ koje treba i podmazivati s vremena na vreme kako bi bili slepi i gluvi njima bih poručio ,,Krivi ste više nego on. Da nije vas takvih on ne bih mogao to što radi. Znamo ko ste, sudiće vam se ali pošteno i javno“. Njegovi kadrovi zato ne pominju ni SNS ni predsednika Vučića na sednicama već godinama, ali vođu bande braniće do smrti reče predsednik skupštine i to na sednici.

Evo kako izgleda mesto gde se odlučuje o građanima Kuršumlije i šta o gospodinu Raičeviću u skupštini RS reče donedavnio državni sekretar Marko Milenković

Pozivam državne organe Srbije da uhapse ove kriminalce ili da uhapse mene jer blatim „poštene biznismene“.

Zvezdan Ristić
Pokret Ljubav Vera Nada

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.