Koji kuršumlijiski funkcioneri pijanče u radno vreme i pritom psuju građane

1

Kao neko kome su građani dali poverenje da ih zastupam to i radim. Zato mi i javljaju za mnoge mutne radnje, što se desilo i danas. Uplašeni, zastrašeni i poniženi građani ne mogu više da trpe zlo koje ih je snašlo pa mi se zato obraćaju. Znaju da nikada nisam odao izvor informacija i te mućke i kriminal iznosio u javnost. Tako mi javiše i danas, pa da javno pitam a upravo sam poslao i odborničko pitanje: Koji sve opštinski funkcioneri su danas (10.06.2021) radno vreme proveli u kafani Vožd i šta su tamo radili?

Građani su mi javili još jutros da neki opštinski funkcioneri odseli u kafani. Nedavno smo ih gledali na snimcima u kafani Nego, sada izgleda samo menjaju kafane pa su prešli u Vožd. Kakve to službene ručkove imaju zamenik predsednika opštine Vojimir Čarapić i direktor SC Simić i još neki? Razmišljao sam da li ići i snimati ih i iz pristojnosti odustao.

Evo sada mi javljaju da je zamenik predsednika opštine oko 14.30 u vidno pijanom stanju psovao vozača sivog aytomobila (sve po spisku) a isti je čekao da se Čarapić pomeri sa ulice ispred kafane Vožd gde je razgovarao telefonom. Psovanju se mojim informacijama pridružio zamenik direktora komunalnog Gilić, koji se takođe tu nalazio, izgleda takođe u pijanom stanju. I on izgleda sklapa neki posao bitan za građane. Još samo da piju za narodne pare pa da bahatost bude kompletna ali i to ćemo videti jer sam tražio kopije svih računa reprezentacije iz 2021.

Stoga postavljam još jedno pitanje da li alko testovi važe samo za radnike a funkcioneri mogu da piju u radno vreme i još nekažnjeno vređaju građane.

Одборничка питања вожд

Lokalni šerifi počeli su da otimaju privatne stanove a sad i maltretiraju građane. Jel zato što je kuma tužilac? Čekamo odgovore i objaviću ih. Samo bih voleo da budu laži i falsifikati pa da gledamo i video snimke. Vi ste na potezu. Pozivam građanina koji je imao ovaj incident da skupi hrabrosti i obrati se policiji. Oni smeju da ih alkotestiraju?

Ne plašimo vas se. Odgovaraćete za sve i vi i oni koji vas pokrivaju!

Zvezdan Ristić
POKRET Ljubav Vera Nada

Podeli.

1 коментар

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.