Koga u SO Kuršumlija krišom zovu iPhon i zašto?

1

Kako saznajemo u SO Kuršumlija se prečesto menjaju operateri mobillne telefonije čije usluge koriste radnici opštine i mnogi su zbog toga nezadovoljni. Koliko je istine u tome i koji su razlozi da se za nekoliko godina nekoliko puta menjaju operateri obavestićemo Vas čim stignu odgovori na odbornička pitanja:

Zahtevam da mi dostavite kopije ugovora sa operaterima mobilne telefonije od 2015 do danas?

Molim da mi date odgovor na to čime ste se vodili kada ste menjali operatere?

Jedni kažu da je to zbog sve boljih i boljih uslova a drugi da je u pitanju samo ono što uz nove ugovore ide gratis.  Da li su to iPhoni za potpisnika ugovora i manju grupu povlašćenih u pitanju? Kako je istina ono čime se vodimo objavićemo ugovore i odgovore pa sami donesite zaključke. Ko nije muljao nema šta da krije. Mnogi radnici su izgleda pretpeli štetu iz više razloga. Prvo zbog toga što nisu obavešteni o promeni operatera a zadržani su brojevi pa su imali naknadne troškove za zvanje van mreže. Neki su uzimali i telefone pri tom i prekidom ugovora došlo im  je doplaćuju velike svote. Kako bi proverili da li je ovo  tačno postavio sam i to odborničko pitanje.

Da li su radnici obaveštavani o prekidu ugovora, da li morali da doplaćuju za uređaje koje su uzeli. Koliko je to lica i koji je iznos u pitanju?

Odgovor  na sledeće pitanje otkriće dilemu da li je istina da je lice koje je potpisivalo te ugovore  dobijalo iPhone za sebe i par povlašćenih ili je neko imao želju za nekom drugom markom?

Koje telefone i koji opštinski funkcioneri su prilikom potpisivanja ovakvih ugovora iste dobili gratis?

Kažu da je bilo i diskriminacije prilikom plaćanja telefonskih računa pri promeni mreža i da su nekima  bliskim predsedniku opraštani a nekima naplaćivani ali neka to ostane neodgovoreno. Postavićemo samo još jedno odborničko pitanje:

Koliko je radnika nakon svega ovog vratilo kartice mobilnih telefona?

Evo da vidite  i pored Korone mnoge stvari mogu proći ispod radara. Možete mi se obratiti (i ostati anonimni) da proverimo da li postoje  mahinacije ili su samo neproverene priče ali prvenstveno da pokušamo da rešimo probleme građana. Biće u nastavku dosta toga što neće prikriti Korona kako mnogi planiraju. Od odluka veća i odobravanja miliona nekome, radova po MZ………………………………..

 

odbornik

Zvezdan Ristić

POKRET LJUBAV VERA NADA

 

Podeli.

1 коментар

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.