Ko će smeti da za Rašu da završi posao rušenja?

4

Kako saznajemo u toku je velika akcija nalaženja lica (inspektora) i načina kako bi se moglo izvesti rušenja objekta koji se nalazi desetinama godina tik uz kafanu Evropa. Sve ovo je potrebno kako bi se počelo sa rekonstrukcijom.

Nezadovoljni kako njihovi opštinski poslušnici već nisu to završili i pisano su se obratili Snežani Jović da sama sruši objekat. Izgleda time i potvrdili da to nije vlasništvo opštine i sve uz pretnju da će snositi troškove kašnjenja jer već poseduju građevinsku dozvolu. Ta koja je potpisala građevinsku dozvolu je trebala imati u vidu postojanja ovog objekta. Tako da tu će tek biti interesantno. To ide dotle da kako saznajemo iz opštinskih krugova inspektor koji to završi može da (reorganizacijom uprave) računa na mesto višeg samostalnog savetnika bez koga će ostati drugi inspektor.

Snežana Radović sve to treba da sprovede, ali prvo da vidimo rušenje nelegalnih objekata pored pijace? Oni ne smetaju Raši ali već deceniju i više služe da bi se ucenjivali ljudi koga da glasaju. Imamo i nelegalne nadstrešnice i zauzimanje trotoara baš tamo gde često boravi dotična ali to ne vidi. Tek ćemo videti kako će se pred zakonom braniti članovi komisije koji su videli po desetak nadograđenih kvadrata u Lukovu a stotine nisu, slepilom ili ludilom.

Trebalo bi da je hitnije i rušenje, uz krivično gonjenje kriminalaca koji su izgradili teniski teren bez građevinske dozvole u Lukovu. Ali svakodnevno se izgleda potvrđuju tvrdnje odbornika da Kuršumlijom gospodari organizovana kriminalna grupa.

Rekonstrukcija i nadogradnja ili rušenje i gradnja. Kako za koga u našem gradu. Nekome ni dozvole ne trebaju, neko dobije falš pa tu kriju, neko gradi pa dobije pred kraj. Gospodo i gospođe kriminalci koji ovo sprovodite mislite li da ćete proći bez zatvora?

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

4 коментара

  1. Naravno da misle. Oni misle da će Raša večno da traje i da sve što sprovedu po njegovoj komandi, to im je učinjeno dobro delo. Ala su se zaigrali. Ali do kad, pitanje je sad. Voleo bi da mogu u njihov mozak da udjem, živo me zanima kako misle.

  2. Politički neopredeljena on

    Postovani pre nego sto napadate Rasu i njegove kolege treba da se informisete da je Evropa spomenik od kulturnog znacaja Republike Srbije a ne opstinsko vlansnistvo tako da bezveze prozivate ljude… Dosadni ste vise sa blacenjem pojedinaca…

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.