Kad ne podržavate lopove pakuju vam otkaz

3

Kuršumlija, okupiran grad. Mlad, školovan čovek se nije uklapao u Gibetove kombinacije u izgradnji puteva u opštini pa je proteran u direkciju, da ne smeta, tvrdi naš izvoor iz opštine. Direkcija ne radi puteve ali krpi rupe a treba i tu skinuti kajmak.

Firmu Metalplaszt iz Blaca čuvena po aferi krađe asfalta odbornika SNS Pavlovića koju su izgleda isterali iz Blaca pa se sad seiri po Kuršumliji. Naši kriju kopije ko je kada i čime
prevozao 2000 tona mlevenog asfalta za Kuršumliju. Opštinski funkcioner se izlanu za govornicom da nam je to neko dzabe prevozio. Kosmetput kaže. Pa što krijete kad niste krali gospodo okupatori iz Planinke, to je za pohvalu. Mogli biste neki prigodan poklon. Da ga dopišete na zvono možda.

A naš mladi Radovanović poučen izgleda da kamioni s asfaltom koje dotični Pavlovič prevozi imaju temdenciju variranja težine čak i po nekoliko tona po kamionu odluči da obavezno idu na merenje. I tako i bi. Posle drugog merenja u Kopaoniku izbija frka, neko ne da da se kamion meri. Obustavlja se posao u peridu kada je izašao tekst ,,Ko nam krade asfalt“ ali neko od korumpiranih naređuje i radovi se nastavljaju.

I umesto da hapse lopove, država im staje u zaštitu a ovima koji rade svoj posao proganjaju. Tako se polako pakuje otkaz onom ko nije hteo da potpiše kerađu. Da jeste možda bi bio novi predsednik opštine , kao u Blacu!

Da iskoristimo javnost pa da postavimo par pitanja:

Ko je taj koji podržava ovo? Ko potpisuje?
Da nije onaj isti koji Pavloviću daje blanko papir da raspiše tender za MZ Tmavu po njegovoj volji?
Da nije zato nestala dokumentacija MZ Tmava?
Da nije onaj koji će postati novi okupacioni upravnik?

Zvezdan Ristić
Pokret LJUBAV VERA NADA

Podeli.

3 коментара

  1. Локални Абориџин on

    Павловићем камион носивости 14 кубика асфалта довози у просеку 10 кубика, а фактурише 20. Тај козојеб нам поједе грдне улице и путеве, а сада видим да склања и младог поштеног и стручног инжењера. Страшна похлепа је на делу.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.