Andrejeviću sramoto, sud ti poništio skupštinu!

1

Sednica skupštine poverilaca Lesonita održana u Nišu poništena.

Odlukom Privrednog suda, ponistava se odrzana sednica poverilaca Sik Kopaonik Lesonita( odrzana u sali Provredne komore u Nisu). Dana 27.07.2021.godine, odrzana je sednica poverilaca, koju je zakazao Simpo Sik( kome je osporeno potrazivanje u iznosu od 1 130 000 000 dinara), ali su sve donete odluke stavljene van snage, 27.08.2021. od strane Privrednog suda, zbog vidnog krsenja zakona, a ujedno i zloupotrebe i obmane poverilaca. Ovo je po drugi put da Simpo Sik pokusasava( ali samo pokusava) da uradi nesto mimo zakona. Oba puta je to spreceno, zahvaljuci g. Nebojsi Krsticu, koji je oba puta reagova u sprecio da se odrze nelegalne sednice poverilaca, kako bi se dala saglasnost Simpo Sik-u za koriscenje imovine Sik Kopaonik Lesonita, koju on danas koristi bez saglasnosti odbora poverilaca, sto je protivzakonito.Snimak sednice možete videti ispod.

Iako je sud poništio sednicu zbog statusa poverioca koji je istu zakazao gospodin Andrejić glavni krivac za neuolaćivanje doprinosa radnicima bi da ima zakona bio odmah uhapšen. Umesto toga on i dalje obmanjuje poverioce i zaposlene. Pa bih da ga javno pitamo:

1. Kredit je 25 miliona evra sud prizano 1 milion, gde su pare?
2. Kada ćeće upaltiti radni staž radnicima?
3. Koliko ste do sada para dali Raši za boravak u njegovim hotelima?
4. Zašto nije bilo poziva na elektonskoj tabli suda? Da li da se prevare poverioci iz Makedonijem, Crne Gore, Bosne, R Srpske?

Ne vraćate kredite, ne plaćate radnicima doprinose, dugujete opštini 2 miliona evra. Sada bi preko sindikata da izdejstvujete da neko drugi plati ono što je vaše? Majete te jadne radnike. Neke ste izgleda unapredili u poslovođe i postavili da vam budu pioni, kad ono poništiše skupštinu. Zašto samo za tajkununa Raičevića i njegove sluge ima para?

Smete li direktore da se pojavite da objasnite ovo, na okruglom stolu, tv duelu ili kako god? Nemate Vi smelosti ni argumenata za takop nešto, jel da? Predlažem da sledeću sednicu zakažete u Subotici!

Zvezdan Ristić
Pokret ljUBAV VERA NADA

Podeli.

1 коментар

  1. Zaista saocećam za gradjanima Kuršumlije, tu se više ne da ništa popraviti i jedino što mogu da kažem da svi mi koji smo napustili kuršumliju pre 30-40 godina, imali smo ludu sreću. Ja sam inače terenac i trenutno živim u mestu koje je čak i manje od Kuršumlije ali živeti ovde i Kuršumliji to su dva sveta. Ovde je svake nedelje neki koncert, pozorišna predstava, naidje i neki političar pa održi tribinu…nešto se dogadja. Tamo u Kuršumliji nema ničega tako da bih mladjim generacijama savetovao da ne čekaju previše dugo.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.