Ako već fabrike ne možete da otvorite može li makar obućarska radnja.

0

Građani ove naše male siromašne opštine juče u parku komentarišu da im treba obućar.

Od kako je umro obućar Paća, veliki broj građana koji nema para ima muku jer nemaju gde da poprave cipele. Dame po flekicu za štikle moraju za Prokuplje. Čak i za pokvaren rajfišlus nema rešenja. Nedostaje obućar. Da li to nekoga u opštini interesuje ova potreba građana ili ne. Tamo dole na glavnoj ulici zvrje prazni lokali bivše ZZ Budućnost. Ima jedan koji bi se latio tog posla ako pomogne opština.

Oni koji se sada pitaju iz kineskih cipela pređoše u neke druge cipele, pa i sa njima zemlju slabo dodiruju. Valjda se teško iz dzipova silazi a tamo gde su oni blata i nema pa verovatno ovu muku građana i ne znaju.

A opština pomaže, ne treba grešiti dušu. Pomogla je kovačе u Konjuvi i Belom Polju a i u Sagonjevu neki pojedoše jagnje zbog pomoći starim zanatima. Iskovaše onio tako glasove, drugo ništa. Pomogla je opština i fabriku u Rastelici, fabriku cipela u centru preko puta Timorovog magacina, ima jedna i u Maloj Kosanici itd ali nema obućara. Pa vidite treba narodu, ako već fabrike ne možete da otvorite može li makar obućarska radnja.

Kuršumlčija bez cenzure

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.