Смехотресни избори за МЗ Марковиће у Куршумлији – Ексклузивни снимци

14

Не ово нису избори за поглавицу у Африци, то су избори за Савет МЗ Марковиће 2018!

Поштовани суграђани и шира популацијо. Данас у недељу, нећемо неке озбиљне теме, биће и тога. Пошто немамо позориште актуелна напредна власт се постарала да вам режира ову комедију од избора за Савет месне заједнице Марковиће.

Дошли смо до снимка који то показује, и верујте оригиналан је. Није шала али свакако јесте комедија. Све време трајања снимка трају ,,регуларни“ избори у локалу, испред локала, као и на улици. Озбиљније ћемо о свему овоме други пут, сада уживајте у снимку.

Извукли смо неколико најупечатљивијих изјава током избора:

Набоди га , 0.03
Зоране, зајебите то жив ти ја, немојте то више да радите , нема смисла 0.14
Не знам за кога, нећу да гласам за свакога 1.07
На нека места си ишо од куће до куће 1.35
Ајде за Вучића 2.08
Свирај крај 2.59
Готово, срећно било 3.30

И такооооо, изабраше Вучића у савет.

Било је и гласање са две руке 0.55 , али и господин на степеништу десно, у плавој јакни ставио руку на врата, да не подиже стално 0.51

Гласало се и у путу 1.41 минут снимка, да се неко на наљути.

Браво за режисера, глумце и статисте.

Ево како се негде другде спроводе избори за Савет месне заједнице.

Скоро па као код нас!!!

Извор видеа ТВ Шабац

Podeli.

14 коментара

  1. Sta je vise nemoguce i gde je kraj bezobrazluku i bakatosti. Na trenutak mi se ucinilo da se vratile 90 kada smo cekali u redu za mleko , hleba, a ono opet igra pojedinaca.Umesto pozorista u kuci pozoriste u lokalu i ispred njega. E ko je glavna a ko je sporedna uloga znam da znate. Znate koje drvene lutke igraju u cijim rukama.

  2. И овако се изаберу они који годинама троше паре свих нас. БАНДО БАНДИТСКА

  3. СВЕТЛАНА on

    Па шта би изабраше Вучића у савет. Али изгуби за председника МЗ од Зорана. ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА

  4. Trebao si da dodjes i ispratis desavanja onda bi znao cega je snimak. Tako to bese u nase Markovice i mi se pitasmo dal nece nekog da biju.

  5. Pa sto im mini bus ne nadjese pa po spisku da izlaze i da glasaju ovako ce narod da nagrne mislice da se deli nesto. Da se spiskovi za javne radove ne prave ili im Neko deli poslove.

  6. Sve kako Knez naredi, ako neces idi sa posla, 30 posto od plate cele godine. Sta ce mora tako ako Knez prodje pa ruku gore ne vidi nece biti dobro.

  7. Vala citam i sramota, ja covek 62 godine imam i nije me strah. E vala nece meni niko reci kako cu da glasam. A nemam ni penziji pa dodjite uzmite mi je. E tako. A necu glasati za SNS.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.