Zašto su borci i RVI isključeni kod davanja subvencija

6

Koliko je licemerno deklarativno se zalagati za ovu populaciju na izborima ili držati govore na raznim manifestacijama,  polagati vence a činiti nepravdu baš tim kategorijama. Onima koji su živote dali za ovu zemlju , članovima njihovih porodica. Tu su  i lica koja su delove tela kao i trajni duševni mir dali za slobodu.  Ima i onih koji su uspeli da se vrate živi i zdravi. Da ne zaboravimo i poljoprivrednike i  poljoprivredne penzionere. Svima su puna usta pred izbore ove  kategorije a imaju najbednije penzije.

Dakle kad je teško i kad se spašava država, poljoprivrednici da hrane i vojnici da brane. Ko ih u miru  zaboravlja.  MI iz Pokreta Ljubav vera nada ne mislimo da treba tako. Zato ćemo predložioti izmene i dopune odluke  u kojima  ove kategorije ne postoje.

Slažete li se ? Ako se slažete hoćete li uraditi nešto povodom toga. Pozivamo  sve da nam se jave, predlože da se ovo što ste čuli imeni ili dopuni. U utorak je sednica SO Kuršumlija na kojoj će to biti predloženo.  Potrudićemo se da to vidite, kao i ponašanje i glasanje ostalih  političkih aktera.

Zvezdan Ristić

Pokret Ljubav vera nada

Podeli.

6 коментара

  1. Ista pozadina kao i na prethodnim klipovima dok ste bili radikali, odnosno ista orostorija cak su i Sekijeve knjige ostale , vide se u izlogu. Zar to nisu bili predlozi radikalne stranke a ne pokreta? Iki je to jedno te isto

    • Nama je bitna suština. Da li je to što smo pričali tada dobro i smisleno. Smatramo da jeste, zato to isto zastupamo i dalje. Da li je bitno gde to pričamo, u kom lokalu ili kom delu parka ili šta pričamo i ko priča. Tačno je da su to bili predlozi nekih od nas dok smo bili u Radikalnoj stranci, smatramo da su dobri i ispravni. Nikako da čujemo komentar na ono o čemu se tu priča? Imate li predlog da se promeni šta,poboljša. Imate li komentar na ove koji doneše ove propise, na one koji treba da prvi stanu u odbranu opvih kategorija ili se samo bavite nameštajem.

  2. Evo i da Vas pohvalim u vezi predloga, ali kojim to autobusom da se ljudi prevoze? Generalno dajete predloge ,ali nesto slabo Vam usvajaju, zbog cega pitam se?

    • Hvala. Svi gradovi i opštine gde ne funkcioniše lokalni prevoz donesu odluku, raspišu tender i organizuju prevoz na svojoj teritoriji. To je takođe bio deo našeg predizbornog programa i to će morati da urade vrlo brzo. Vaše pitanje zašto se predlozi ne usvajaju a dobri su, jeste pravi. Mi recimo za svaki dobar predlog glasamo iako nije naš ali smatramo da je na dobrobit građana. Glasali smo na primer za industrisku zonu u Mačkovcu, za put koji treba da prođe pored, za subvencije za djake itd. Oni mislim nikad. Zašto, iskreno mislim da ne donose odluke po svojoj savesti nego po volji organizovane kriminalne grupe a da pritom nisu potpuno svesni u čemu učestvuju i koje su razmere toga.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.