„Zapamtite: Nikada nemojte da ličite na ove sada na vlasti!“

2

Na prvim koliko – toliko poštenim izborima narod će reći šta misli, a to je da mu jedosta ove korupcije, robovlasništva, kolonizacije. Za sve one koji su u ovom trenutku deo borbe protiv autokratskog režima imam jednu poruku :“Zapamtite, kako na lokalu, tako na republičkom nivou, nemojte nikada da ličite na ove koji su sada na vlasti. Poštujte ljude, svoje prijatelje komšije, volite svoju zemlju i nemojte da dozvolite da se vratimo na isto – poručio je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, koji je tokom dana obišao topličke opštine Žitorađu i Blace zajedno sa potpredsednicom SSP Marinikom Tepić i zamenikom predsednika SSP Borkom Stefanovićem. Kako je naglasio ponosan je na svakog čoveka koji ima hrabrosti da se suprostavi besmislu koje vlada i da cilj ove stranke nije nekoliko mandata, već promena kompletnog sistema.

– Ono što me posebno raduje je da se sve više ljudi, koji nikada nisu bili u politici, priključuje našoj stranci. To je znak da su građani shvatili gde sve ovo vodi i žele da spreče dalje propadanje. Drago mi je što su SSP prepoznali kao snagu koja je tu da ih podrži i da pomogne da dođemo do boljeg života. Tokom obilaska Srbije primetio sam onu dušu, koja nas čini ovimšto jesmo,tu toleranciju, prisnost, prijateljstvo i to ne smemo da dozvolimo da izgubimo – kazao je Đilas.

Zbog svega toga, istakao je Đilas, SSP je već pripremio sve zakone kojima će se vratiti dostojanstvo radnika, lekara, prosvetnih radnika, zaštiti deca i samohrane majke i svi koji žive u Srbiji.

– Vratićemo pravo kroz zakone. Lustracija se mora desiti i svi koji su moralno odgovorni će odgovarati za svaki napad, ucenu, pritisak. Ono što je još važnije, prestaće podele. Nećemo dozvoliti da se ljudi više dele, a ovaj konkretno kraj, mislim na Toplicu: Prokuplje,Kuršumliju i Blace biće primer kako se za kratko vreme može stvoriti dostojanstven život svih građana. To sam još pre dve godine obećao u Kuršumliji i videćete da će tako biti – siguran je on.

Ovom prilikom pohvalio je Opštinski odbor SSP u Blacu, koji je prema metodologiji, a pre svega prema broju stanovnika najbolji u Stranci slobode i pravde. Svaki čovek je bitan i nemojte nikog da se odričete, jer ćemo svi zajedno promeniti ovu zemlju na bolje – obećao je okupljenima u Blacu lider SSP Dragan Đilas.

Marinika prva na listi!

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je najpopularnija političarka u Srbiji. Ona će biti nosilac liste na budućim fer izborima i tu nema dileme to je jednoglasna odluka svih.

– Ponosni smo što je sa nama najhrabrija žena u Srbiji. Tu smo da je podržimo i čuvamo – kazao je Dragan Đilas predsednik SSP.

Podeli.

2 коментара

  1. Čega se pametan stidi budala se ponosi.Treba da se ugledamo na Đilasovu vlast gde je bilo bitno koliko para da se mazne,koje preduzeće da se uništi itd.,da glasamo za ženu koja jedino zna da blati Srbiju a nezna kako izgledaju kokoške…NIKADA makar svi pocrkali
    .

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.