Zaboravili ste da uhapsite Radicu Joviić, Miletu Jeftića i druge koji pokrivaju kriminal oko Dositeja

1

Danas svi mediji bruje o hapšenju ZJ odgovrnom licu Dositeja, još nekih iz tehničke škole sa istim imenom i još 39 lica koji su bili u sistemu nalaženja kandidata za izdavanje lažnih diploma.

Da li je ZJ, Zoran Jovanović odgovorno lice Akademije Dositej koj su Radica Jović, Mileta Jeftić i još neki članovi ŠO OŠ Miloje Zakić nezakonito bez obavezne saglasnosti opštine izdali opštinsku imovinu i ta pohapšena gospoda rešila da otvore medicinsku školu. Gospoda koja su ovo potpisala mogu da daju ono što im je tata ostavio a ne tuđu imovinu. Hoćete li ujedno da pohapsite navedene ali i Vidišća, Lovića i opštinskog pravobranioca koji sve ovo znaju i prikrivaju.

Trebali je samo malo da sačeka tužilaštvo pa da pohvatete i kuršumlijsku ekipu, ovako nisu još razradili kome se daju pare i sl. Znate li koliko je đaka manje u srednjoj školi. Koliko će profesora ostati bez punog fonda časova. Kada će se gospoda uzeti u pamet i prestati da podržavaju uništitelje. Znate vi koji je opštinski funkcioner izlobirao glasove za izbor vd direktora Gimnazije. Ćutite i slušate…… dobićete za to otkaze. Ako to ne vidite, zaslužute li da bilo koga vi učite?

Da li je Radica zaposlila sina u toj medicinskoj i ko će biti direktor sad interesuje građane. Mogla bi Uranija ima iskustva a ovaj je za nju mala beba. Šteta da propadne ovaj lopovluk, napredni predavači već isplanirali gde će pare. Evo detaljnije o ovim uglednim saradnicima Radice Jović i ostale ekipe prilog N!

Uhapšene 34 osobe zbog lažnih diploma u srednjoj školi „Dositej“ u Beogradu

Bilo je bilo ali ovakvo zlo nije.

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

1 коментар

  1. Bruka i sramota.. Kolika je cena maturske zabave i ko se sve tu ugrađuje?! Pitajte direktora ekonomske škole što mu cela odeljenja otkazuju matursko veče.. A vi ga veličate.. c c c..

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.