Uranija umesto da je u zatvoru pravi spiskove za hapšenja

29

Već dugo dugo se čeka presuda Apelalacionog suda iz Niša kojom treba da se potvrdi kazna. Čekaju da se završe izbori izgleda, drugima sude ekspresno.

Koliko onih prvih sa Planinkine liste koja se trenutno piše SNS je u fiokama tužilaštva? A tek koliko predmeta, ne zna se tačno. I oni izgleda istražuju svemirska prostranstva godinama. Ta izopštenost i omogućavanje izbegavanje zakona doprinose da direktorka nastavlja da i dalje sprovodi privatne hirove na štetu građana.

Kao prvo doktoru Arsenijeviću, onom kojeg je lažno optužila sa nesposobnim Vidićem tkz. predsednikom opštine (čitaj predstavnikom okupacionih snaga Planinke) da je folirant i onaj čije je tajne podatke iz kartona prezentovala javnosti. O tome će tek biti priče i koječega još, čim se ukine vanredno stanje. Najavljene su krivične prijave protiv svih koji su učestvovali u onomo što je kao ,,istina“ plasirano javnosti. Vidić koji grca u kriminalu i čije krivične prijave za falsifikovanja i prevare oko podele narodnih para stoje u tužilaštvu toliko se osmelio da on zamislite podnosi prijavu protiv obolelog doktora policiji. I to zato što priča istinu i hoće da spase kolege i građane! Oni više nisu normalni!

Kako god odmah nakon testiranja dr Arsenijević je poslat za Niš. Nakon toga stanje mu se pogoršalo. Jedno vreme je bio vrlo loše ali uspeo je da se izbori i danas je nakon negativnog testa na koronu pušten. I nova bahatost, Uranija nije htela da pošalje sanitet da ode po njega! Dovežen privatnim kolima jednog prijatelja. Sećate se to je ona Uranija koja sanitetom prevozi nameštaj svoje ćerke. A i muziku po slavama! Pa dokle više. Hoćemo li čekati 3, 4 ili 5 preporuku Agencije za borbu protiv korupcije. Hoćemo li godinama čekati presude. Hoće li i taj sudija držati predmet u fioci do penzije pa joj onda postati advokat a ona ga plaćati našim parama? Hoćemo li čekati ili zahtevati da se to reši ODMAH!

Međutim tu izgleda nije kraj. Uranija po informacijama iz DZ već danima planira da se sveti ovom čoveku jer je javno za medije govorio o njenim lopovlucima i katastrofalnim potezima kao direktora. Tako da sada ne radi rendgen, ne radi mamograf a izgleda ni ultra zvuk, ali ne zbog aparata nego zbog kadra. A neki se školovali za to, mi to debelo platili? Umesto da rešava uređaje, ona izgleda pravi spiskove za hapšenja!!!

Kako uhapsiti sina doktora i da li uz njega pohapsiti još neke da ne bude providno. Prvo na testiranje a posle videćemo. I pored toga što je još jedan naš sugrađanin najavio ozbiljne prijave jer je na zahtev DZ on policiski sproveden za Niš, iako je kao zdrav otpušten iz bolnice. Meta je izgleda mladi doktor Arsenijević. Onaj koga je Uranija odbila da zaposli u DZ, iako je bio jedini doktor iz Kuršumlije i to sa odličnim prosekom. One iz Prokuplja i Planinke prima rado, ovog je primorala da ode odavde. Pa sad kad se vratio kući u ovo zlo vreme da ga maltretira još malo, iako poštuje samoizolaciju i nema simptome. Da li se testirala ona? Ima li tu još nekih zaštiićenih? Pašće maske brzo, vrlo brzo.

Da li smo došli do takve erozije države da se zakoni stavljaju van snage i više ne odlučuju tužioci i sudije o hapšenju već doktori. Sudi se preko interneta a mere ne donosi skupština već Darija i Kon? Može li to tako i dokle? Ima još onih u svim sferama društva koji neće dozvoliti da od države za koju se krv prolivala pravi cirkus.

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

29 коментара

  • Njeno mesto u zatvoru je ceka.Posle ovog zla nista nece biti kao sto je bilo.Narodu Kursumlije je potrebna ova zlikovka,jer on nikada nije cenio prave vrednosti

 1. Ne mogu da verujem da ima budala koji ovu ….. šta je već podržavaju. Šta treba da vam uradi. Ostavila vas bez zaštitne opreme, bitno da se pokrila papirima koje ste dobili kad. Kad ste dobili naredbu da koristite zaštitnu opremu. Jeste li pročitali kad je napisana??? Jeste li imali opremu tad? Treba da vas jaše po krugu. Osim Tome javno niko ni reči, sram vas bilo sve, stidite se

  • Naravno da će glasamo za SNS. Će da dadu narodu po 100 eura. Pa to je više nego što je Dinkić dao za 40 godina našega staža. Ne damo Rodoljuba (i ime mu kaže da je patriota) Ne damo Uraniju.

 2. Može ona da štampa spiskove, a da li ima saglasnost epidemiologa. Ljudi su u izolaciji poštuju mere, nikog ne ugrozavaju
  To što ona radi ni jedan direktor drugih zdravstvenih ustanova ne radi
  Neka se raspita. Zašto se ne testira ona i zašto se ne testiraju drugi radnici
  Zašto su neki radnici privilegovani pa nisu dolazili na pos’o po nekoliko dana početkom vanrednog stanja. Zašto pojedini ne rade i sada

 3. Jedino DZ Kursumlija najbolji u svemiru nema epidemiologa, a i sta ce joj kad ima Cacu. Ona trudnice seta po celu noc sanitetoma da ih pri tom i ne vidi.

 4. Neka privede sve radnike na testiranje koji su bili u kontaktu, radili zajedno sa obolelim rsdnicima. Radnici koji su oboleli gotovo nikada ne idu na bolovanje, oboleli su radeci predano i odgovorno, postujucii sve rasporede koje su pravili predpostavljeni, a koji su se menjali na dva tri dana

 5. Уместо рада по тимовима неспособна је угрозила животе својих радника и грађана. Није здравствени радници квадрати за кречење па да допишеш по потреби.

 6. Kako ove miljenice i sama direktorica koje ,,imaju“ hiljade pacijenata ne dobiše koronu. Dežura li Caca duple smene na hitnoj ili COVID ambulanti? Da li je svaki praznik Uranijin. Pokazalo ste i slepcima ko su i šta su!

 7. Vidiću jadni i bedni čoveče umesto da pozoveš sve da zajedno prođete kroz sve ovo ti iz iz štaba isključuješ ljude i sazivaš skraćeni sastav. Shvataš li koliko si jadan i ograničen?

 8. Nemojte Burdu da zaboravite. I on je imao uloge oko laznih prijava i hapsenja protiv onih koji lopovima ne cute. Ne samo protiv Tome nego i protiv Zvezdana.

 9. Ljilja Danilović u zatvor zbog izveštaja o inficiranim radnicima doma zdravlja u Kuršumliji i smislenog potstrekavanja predsednika opštine Kuršumlija na pokretanje krivičnog postupka protiv doktora Tome.
  Da pomogne advokate da plati svoju odbranu od 500.000 dinara koje je dobila od opštine na ime telesne povrede.
  Ua ,ua ,ua…..

 10. Proverite dali je oko 500.000 otišlo na neke povrede iste pre godinu dve. Koga tu ima u papirima? Pa uporedite sa onom ženom što je slomila kuk ispred apoteke jer su se izvodili kriminalni radovi tužilaštvu ispred nosa i što je i dan danas nepokretna. Taman za prilog za B92, RTK, Top novosti Toplipličke ali oni su gluvi i slepi za ISTINU

 11. Кад смо код лове, сећате ли се обиласка старих по селима? Хуманост на делу! по 100 еврића, а ви како сте!!!

 12. Mnogo je kod nas namestanja. Zasto sestre sa svih odeljenja ne mogu da dezuraju na hitnoj_ Mi nemamo decu i potrebe_ A doktori mogu! Sramota

 13. Ova situacija je zahtevala stručno znanje i visoki profesionalizam, savest u radu i u kratkom vremenu smo videli da te kvalitete ova vladajuća svita nema. Medicinska nauka ne dozvoljava bahatost, šerlatanstvo, neznanje političke kakulacije ti meni ja tebi, mi smo naši mi se volino i branimo, gazimo sve pred sobom ko nam se suprostavi! Žao mi je što oni koji to nisu shvatili da sada moraju da se uvere na najgori način kad su u pitanju zdravlje i život građana.
  Dragi sugrađani mislite svojom glavom kome će te ubuduće da verujete.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.