Toplička – Kad nesposobni napredni kadrovi rade bez dozvole i na silu to izgleda ovako

1

Čarapiću veliki stručnjače, jesi li ti razgovarao sa meštanima i rekao da bunari rešavaju problem? Šta sad?

Evo šta kažu stanovnici te ulice i kako to izgleda kad pada kiša i to ne velika:
,,Za ovo su se zalagali nasi celnici opstine Kursumlija, pored upozorenja stanovnistva koji zive ispod Toplicke ulice da treba i u ovom delu da se odradi kisna kanalizacija oni su nam iskopali bunar od 3 ili 4 kubika vode, na svu srecu sto nije deo kanala zatvoren sva kisnica i kanalizacija dosla bih u kuce ljudima“.

Da potsetimo građane. Ulica Toplička u Kuršumliji, problem atmosferske kanalizacije. Nedavno je završen kanal i vlasnik je tražio 2 miliona (po njegovim rečima) da se ovaj problem reši odvođenjem vode u kanal. Opštinu to ne interesuje, stvara se jezero, usledilo blokiranje puta. Opština nakon toga umesto 2 izdvaja 6 miliona i izvodi radove bez građevinske dozvole- (ako je ima pokažite je).

Pojedini građani ukazuju na problem da će im voda ići u kuće a opštinari su ih otkačili bez pardona. Pa da pitamo najnadmenijeg koji se kažu redovno obilazio ovaj deo grada ,,ŠTA JE OVO NESPOSOBNJAKOVIĆI“

Posle ovog usledilo je asfaltiranje bez dozvoke firme PZP Trace poznate po ubistvu na naplatnoj rampi u Doljevcu. Čovek koji im vodi poslove u Kuršumliji se lažno predstavljao građanima kao Ivan Ivanović i takođe pretio, što je prijavljeno policiji. Radovi vredni 70 miliona dinara. Bez dozvole , na silu i nekvalitetno. Nesposobna i bahata banda uništava sve čega se dotakne.Evo da ni u drugom delu ulice slivnici ne prihvataju vodu jer su stručno postavljeni! Ko više plaća i skriva kriminal koji se više i ne krije? Tužioci imate li oči, živite li vi u ovom gradu?

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

1 коментар

  1. Jedino je važno da su pare podeljene između čelnika i da može da se ode do Lukova. Sve ostalo im je nebitno. Djabe pišete i slikate.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.