Стиже ли нарко дилер у Блаце?

1

У једном малом градићу Блацу, поново се ускомешало. Стиже опет Зеља?!
Зато смо ми решили да са вама поделимо нарочито интересантне информације и то чинимо путем блога Куршумлија без цензуре, сматрајући то јединим местом где ћете истину добити у правој форми, без филовања и заташкавања. Читао је велики део вас како је контроверзни бизнисмен Зоран Милојевић Зеља пао у Бечу због четири килограма дроге. А зашто је то интересантно за становнике Блаца? Па зато што је Зеља пуне четири године, заједно са својом екипом заводио ред у редовима СНС-а и општинске управе у Блацу. Зато што су чланови његовог стручног тима вишемесечно бдили над свим догађајима у општини. Од новчаних трансакција до популарних љубавних афера, којих као и неправилности у раду руководства, није недостајало. Популарни функционер СНС-а и још популарнији дилер хероина, једна од водећих фигура тешких криминалних спрега СНС режима, дуго је био страх и трепет свим већим именима блачког СНС-а, а самим тим и челника општине. Да ли се његова сила углавном доказивала кроз малтретирање, што психичко што физичко сваког могућег неистомишљеника?!

Да ли је истина да су на све важније функције и директорска места долазиле искључиво даме које су нарко дилеру изразито симпатичне?! Да су на функцији и даље те исте одабране? Осим једне која се спотакла и слетела с трона иако је била и Зељина и Лакетићева омиљена директорица?! Да ли је истина да творац међународног скандала осим наркотика, батинашења и скупљања харача има још једну страст?! Јесу ли то сукње?! Што краће и изазовније?! Да ли је таква једна сукња одлучивала о безмало сваком продужетку било каквог уговора о запослењу?! Цитирала бих тадашњег председника општине ,,Види с њом, она је добра са Зељом. Нека му пренесе, па ако она каже, да пишемо“.

Да питамо надлежне: Да ли је тачно да би дотична била на позицији директорице једне установе да Зеља није пао?! Да ли је већи утицај у избору тренутне поставке на власти имао Милојевић или Лакетић?! Да ли је због наклоњености Лакетићу, једној функционерки општинске управе свануло? Јер са Лакетићем може да преговара, зар не?! Ипак није исто правити дил са доктором и са нарко дилером. Једино заједничко за обе професије је шприц, али о томе неки други пут.
Да ли је тачно да је Т.О угашена на иницијативу поменуте госпође, а све због тога што последње руководство није испуњавало њене нереалне налоге и није се бавило искључиво дистрибуирањем њене домаће радиности „Natural food“ ?! Да ли је тачно да једино спорна особа седи кући, без посла док су сви остали, укључујући и ћерку поменуте функционерке повучени у друге установе?! Да ли је блачка политичка сцена постала бојиште за личне битке и ратове?!
Како год, тога у Зељино време није било. А сад, ето њега опет у Србији. Како ће се сада прогутати оно што се о њему причало у његовом одсуству, а све је запамтила, прибележила и пренела несуђена директорица?! Хоће ли се опет пред Зељом стајати мирно?! Хоће ли ови из белих џипова прећи на преваспитавање ових што неће да потписују различите налоге и трансакције преко којих се милиони трпају у џепове као што су афере „дробљени асфалт“ и “ невидљива санација поплава“?! Како ће се Зељи објаснити где је завршио његов део од тих „издвојених средства“?! Хоће ли сада госпође функционерке почети да његову робу растурају по сајмовима, преносећи их у теглама и у преклопима хаљина?! Хоће ли то бити довољно за изглађивање односа?! Хоће ли део мушке екипе на власти покушати да га одобровољи потпомажући се из приватних буџета локалних бизнисмена и господе одборника?! Хоће ли и онај што ништа не потписује ипак морати да почне, јер боље иза решетака него под точковима?!

Али полако, тек смо почели. У следећем тексту представићемо вам исповест једног од представника власти. Име му нећемо спомињати јер ипак желимо да прође без прелома, у једном комаду. Пратите и даље са нама Зељине авантуре у Топлици.

Нина Михајловић
Покрет ЉУБАВ ВЕРА НАДА – Блаце

Podeli.

1 коментар

  1. A sto ne pisete za kursumliju i to kako ucenjuju ljude za parce hleba, kako je moguce da neko posle 13 godina rada ne dobije resenje za stalno u Katastru.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.