Skupstinska rasprava o problemima radnika SIMPO SIK-a

0

Juče 29.06.2021 sa početkom u 10 časova održana sednica SO Kuršumlija i prva tačka dnevnog reda bila rešavanje problema radnika, vezano za neuplaćivanje poreza i doprinosa.

Najodgovorniji direktor Andrejević nije došao iako je pozvan. U izjavama datim 2017 RTS Andrejić daje izjavu za medije da rentabilno posluju, predstavnik radnika da primaju plate a sindikalac Eraković da je najvažnije da se poštuju sva prava radnika. i to nakon 7 godina neuplaćivanja doprinosa.

Kako je to teklo i ko se javljao i šta je pričao možete pogledati na sledećim video prilozima.

Da potsetimo da je Nebojša Jović Gibe poslednji direktor ŠIK-a i da je posle njega usledio stečaj. U isto vreme direktorovanja bio i zamenik predsednika opštine i primao dve plate. Predsednik opštine Vidić takođe se nalazio u Nadzornom odboru SIMPA koji opštini duguje milione evra i verovatno primao debele pare i nije pomenuo problem neuplaćivanja doprinosa i poreza opštini. Sada se radnici nadaju da im oni pomognu…….

Čulo se i da direktor SIMPA već preko 300.000 evra plaća noćenja sa dodatnim uslugama planinki. Mogao je stambenu zgradu da napravi. Njima se ne duguje samo radnici zadnja rupa na svirali. Čulo se i da ih dve godine maže i laže konobar Boske iz Surdulice koji se duže vremena nalazi na mestu državnog sekretara. Blago nama s takvima, procvetala privreda.

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.