Šest sednica u ukupnom trajanju od 3 sata i 45 minuta – iznos 883.000

1

Internet rat u Blacu se nastavlja, prenosimo nedavnu objavu Opozicionara – Glas Razuma

KUDA IDE OVAJ GRAD???KO CE KOGA AKO NE SVOJ SVOGA!!!POSTAVIO SINA NA CELO KOMISIJE???PREDSEDNIK KOMISIJE KRVNI SRODNIK PEVACA IZ OKOLINE ALEKSANDROVCA???

Postovani gradjani obavestavamo vas da je Zoran Milutinovic, bivsi nacelnik, siroj javnosti poznatiji kao ,,politicka prostitutka“ za vreme dok je bio nacelnik doneo resenje kojim se obrazuje Komisija za izradu strategije razvoja sporta i za razvoj i afirmaciju sporta u opstini Blace. Za predsednika Komisije imenovano je kako kaze Drzavna revizija, povezano lice, krvni srodnik predsednika opstine u prvoj liniji srodstva tj. njegov sin ,Stefan Jozic.

Naknada za imenovano lice iznosila je 25 hiljada dinara mesecno.U 2017.Komisija je odrzala ukupno 6 sednica u ukupnom trajanju od 3 sata i 45 minuta. Na taj nacin su preuzete obaveze u ukupnom iznosu od 883 hiljade dinara od cega 809 hiljade dinara bez zakonskog osnova.

Pored toga Drzavna revizija u izvestaju navodi da navedena Komisija nije ostavrila navedene ciljeve zbog kojih je i osnovana.U danima koji su pred nama otvoricemo citav niz nezakonitih radnji u kojima je glavni nosilac Zoran Jozic,poznati pevac iz okoline Aleksandrovca koji se spletom nesrecnih okolnosti nasao na mestu predsednika opstine Blace.

Pitamo se zasto nam mesto prazni?! Razlog za praznjene su upravo ovakve u najblazu ruku receno ,,vremenske nepogode“ kao sto je narodni pevac iz okoline Aleksandrovca, Zoran Jozic.

,,Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati“
.Sta radi policija i tuzilastvo???Zapitajmo se.Ali procice i to!

Nastavice se!
https://www.facebook.com/opozicionar.razuma

Podeli.

1 коментар

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.