Šef katastra priznao da je falsifikovao

7

Sumnjalo se da je on kao šef ove službe zloupotrebljavao položaj i falsifikovao službene isprave. Od tih prijava, dve su završile u Specijalnom odeljenju Višeg tužilaštva u Nišu, a jedna je rezultirala presudom.

 U drugom slučaju, reč je o anonimnoj krivičnoj prijavi zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja iz čl. 359 st. 1 Krivičnog zakonika, povodom koje se u okviru predistražnog postupka, aktuelno preduzimaju potrebne provere – rečeno je u Višem tužilaštvu u Nišu.

Nezvanično saznajemo da je nekoliko lica prijavilo Bratislava D. da je on naplaćivao usluge, ali novac nije uplaćivao Republičkom geodetskom zavodu, čiji je zaposleni i te sumnje ispituju.

Republički geodetski zavod, Printscreen/YoutubeRepublički geodetski zavod, Printscreen/Youtube

Ono što je zanimljivo je da Bratislav D. još uvek radi isti posao, a po zakonu to je moguće, jer je osuđen na manje od šest meseci.

Pozvali smo i Bratislava D. koji nam je rekao da ne može da daje izjave i da se obratimo RGZ. Mi smo kontaktirali putem mejla i Republički geodetski zavod da prokomentariše to što je na istoj funkciji neko ko je već osuđen za falsifikovanje službene isprave, ali nam još  nije odgovoreno.

Ocekuje se isti epilog i sa njegovim najbližim saradnikom Miletom Jeftićem. Interesantno je da su zbog svojih sposobnosti Deljanin bio u UO vrtića gde je nedavno podneo ostavku. Da li će Jeftić da uradi isto pre presude jer je predsednik ŠO u OŠ Miloje Zakić a isti je tajkunu dao školsko zemljište da pravi privatni teniski teren.
Poručujemo im da će odgovarati za sve, ovo je početak.
Kuršumlija bez cenzure
Podeli.

7 коментара

  • 1.Problem je da se pomeri,ko zna šta će još da se otkrije.
   2.Baćko to je katastar,jer bez njega potop lepog razmišljanje pohlepog stručnjaka
   3.Taj erudita je presednik upravnog odbora vrtića.
   Uranija domu zdravlja,Baćko katastar,Gibe u opštinu,a vi narode kao i do sada ćutite.

 1. 1.Problem je da se pomeri,ko zna šta će još da se otkrije.
  2.Baćko to je katastar,jer bez njega potop lepog razmišljanje pohlepog stručnjaka
  3.Taj erudita je presednik upravnog odbora vrtića.
  Uranija domu zdravlja,Baćko katastar,Gibe u opštinu,a vi narode kao i do sada ćutite.

 2. zvezdan pavićević on

  Katastar u Kursumliji.Notar Bljana Ilić iz Kursumlije u januaru dprovela ostavinsku raspravu za moju tetku.Poslala navodno do katastra elektronski.Stiglo u katastar ali ga sakrili u fioku i nisu upisali u registar.Šest meseci kasnije,isti notar radi na isti stan novu ostavinsku raspravu u junu 2020.Ovaj put u igri je Nebojša Jovic poznati funkcioner i covek u Kursumliji.kRIVOTVORE SVE ODLUKE OSTAVINSKA RASPRAVA SE RADI EKSPRESNO I HOOP nEBOJŠA jOVIĆ SE UPISUJE KAO VLASNIK TUDJEG STANA..sVE TO OMOGUĆUJE KATASTARSKA SLUŽBA U KURSUMLIJI..OVO NJE OZILJAN PREKRSAJ ZA ZAKON I PRAVILA U REPUBLICI SRBIJI..

 3. Baćko, pa od deteta ga znam. Vazda je bio i ostao uljez, poltron i muva podrepuša. A što oko mu vidi ruka ne ostavlja. E, kad takav može da bude šef katastra, onda je problem baš veliki. Da li će se Kuršumlija ikada osloboditi bitangi i lopova, ili će se samo smenjivati jahači do konačne apokalipse…..?

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.