Само 3 године за издајника Перишића

0

Чињеница да је првостепеном пресудом Вишег суда у Београду генерал Момчило Перишић због шрпијунаже осуђен само на 3 године затвора говори колико су издајници у овој земљи фаворизовани а патриоте запостављене. Ова пресуда је брука нашег правосуђа и чин који показује колико нам је судство под шапом оних за које је овај издајник радио.

Марта 2002 је ухапшен док је предавао документа страним шпијунима сјајном акцијом службе војне безбедности која ће ући у анале. Перишић је у ранијем периоду био начелник генералштаба а приликом хапшења био на месту потпреседника владе задуженог за безбедност.

Ето примера колико једне те исте газде владају преко својих марионета и дају нам привид државе постављајући њихове пиуне или шпијуне на најбитнија места у држави. Када потроше једну екипу мењају је другом која наставља да ради исто. Тако је Тадић замењен Вучићем. Кога припремају да замени Вучића закључите сами, само погледајте кога фаворизује и Вучић и странци. На вама је да ли ћете то дозволити.

У држави за коју се ми боримо треба реформисати и очистити од утицаја страног фактора и криминалаца пуно тога. Почевши од служби, војске, полиције, правосуђа, тужилаштва али и доста других сектора и области којима суштински владају странци. Боримо се за државу у којој ће владати грађани а не стране агентуре, светски и локални криминалци и фондације. Да имамо државу за који су наши преци дали највредније што су имали, своје животе. Никада то не заборавимо.

Звездан Ристић
Покрет Љубав Вера Нада

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.