Sa hotela (Čeda kriminala) u Lukovu pala dva radnika

1

Hotel koji se gradio do trećeg sprata bez građevinske dozvole a što koji pokrivaju kriminalci iz kuršumlijske opštine u petak bio mesto nesrece. Dva radnika firme iz ovog kartela pali iz korpe krana sa 7 metara. Srećom je bilo bez žrtava ali se jedan radnik teže povredio i nalazi se u prokupačkoj bolnici prenose mediji.

Ovo nije prvi slučaj jer je već bilo povređenih kako saznajemo. Radnik iste firme prošle godine je poginuo dok su takođe radili na objektu Planinke u Blacu. Da li je imao zaštitnu opremu? A ovi u Lukovu? Čistom srećom ovo Čedo lokalnog kriminala kako ga nazivaju i u lokalnoj skupštini nije odnelo ljudske žrtve. Da li će zetovi, kume i izvoznici vode uspeti da zataškaju i pokriju Čarapiće, videćemo. Svakako će ostaviti iza svega ostati trag. Planinjka će možda ponuditi opet neko radno mesto članu porodice a možda i neće, jer to ide kad neko pogine, videćemo. To je mera njihove trgovine u opštini koju su doveli do bede.

Da podsetimo da je sve u vezi hotela velika prevara i kriminal. Od regulisanja imovinsko pravnih odnosa, dozvole, lažiranja podataka nadležnih inspekcija, tajni ugovor sa dokazanim lopovom ministrom Kneževićem itd. A i temelje su im radili šiptari koji su nelegalno prelazili pa su proterani.

Koliko hotela, koliko miliona evra je dosta lokalnim banditima. Mi im obećavamo fer suđenje, a sa njima će biti zajedno opštinari, tužioci i sudije koji su pokrivali njihov kriminal. Oni su još veći šljam i za njih duple kazne.

Evo kako izgleda kad opštinski načelnik pokriva kriminal i kako država subvencioniše hotel bez građevinske dozvole. Snimak iz jula 2019 a ,,nekakvu dozvolu“ dobili kad je hotel bio već na drugom spratu godinu dana kasnije. Šljam iz opštine šteluje sve.

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

1 коментар

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.