Reakcije na nasilništvo pri oduzimanje dece u Blacu

1

Suvi Do, opština Blace. Mogli smo da gledamo primere bahatosti, nasilništva, pa i neverovatnih fizičkih nasrtaja na dete od strane radnika centra. Kako tvrde iz porodice Dačević radnica centra je i razvalila vrata od kupatila! Ovako nešto je nedopustivo.

O deci se već dugo brinu komšije a za ,,nagradu“ optuženi su da protivzakonito drže decu. Pogledajte reakcije dece na sve to.

Reakcija devojčice,, Ona je mene hranila. Vi mi ništa niste pomogli“.

Verovali ili ne umesto radnika centra disciplinske prijave dobili policajci. Za prvi pokušaj centra od 5 marta. Valjda su trebali da po naredbi radnika vežu decu, razvaljuju vrata ili pomažu u ovoj bahatosti. Možda i da spreče da Srbija vidi sve ovo. Hvala svima koji su doprineli da se nad tom decom ne vrši nasilje, onima koji ,,nisu pomagali“ u tome pa se kažnjavaju, onome koji je ovo snimio a najviše komšijama koji su o decu brinuli i sada brinu kad nije bilo nikog. Možemo imati različite političke, etilke i druge stavove ali o nekim pitanjima potrebno je imati srce ii dušu.

Pozivamo nadležne da kazne prave krivce ali i učine da se ovo i ovako nigde više ne dešava u Srbiji

Zvezdan Ristić
Pokret Ljubav Vera Nada

Podeli.

1 коментар

  1. Socijalne sluzbe sirom Srbije se ponasaju kao teroristi, i treba ih zakonski zabraniti da postoje. Otimati odraslu decu od ne pokretne bake je zlocin, postoji hiljadi nacina da se pomogne decama a ne vrsiti teror nad njima.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.