Raša privrednik ili uništitelj

3

Radovan Raičević – Raša privrednik godine ili uništitelj Kuršumlije ? Mišljenja su podeljena. Vlada dugo. Menja partije i uverenja ali radi isto. On i poltroni око нјега sve bogatiji. Namnožili se, a narod? Nestaje, odseljava se ili postaje moderni rob koji mora da pazi s kim stane, kod koga ide, ko mu dolazi,  šta misli поготову шта прича и за кога гласа.

Na koliko zaposlenih ide koliko raseljenih!

Bilo bi lepo da se ukrste argumenti i da dozvolite komentare obe strane. 1000 zaposlenih obećava se pred svake izbore. Koliko je  ostalo bez posla? Argumenti. Izgradnjom trećeg hotela u Lukovu zaposliće još 70 radnika iz Rače samo otišlo dvaput toliko? Renoviranjem kuršumliske banje zaposliće još radnika ali koliko iz  okoline?

Pitanja koja traže odgovore: Ko je zatvorio Kuršumlisku banju. Da li je prste u tome imao Raša? Koliko je tada porodica ostalo bez primanja -oko devedeset čini mi se.Koliko se njih odselilo zbog toga? Kakve nagrade su dobili članovi upravnog odbora donosioci odluke o zatvaranju žubora ( Da li je Neca dobio posao u Planinci, da li je Branko dobiuo upravni odbor EPS-a i nagradu za grb Kuršumlije koji je drugi dizajnirao, žena poso u onovnu školu, dr Miša posаo Planinka, direktor žika penzija i primanja).
Ko je zatvorio zemljoradničku zadrugu Merćez i Budućnost i koliko je porodica ostalo bez posla prihoda a gde su bivši direktori(Šuša-Planinka, Goran i Đinović direktori u ZZ pa po opštini i direkciji da pomognu još).  Đurđević nakon posla  koji je završavao za Rašu u opštini dobio direktorsko mesto u distribuciji.
Da li je tačno da se sve što Raša dotakne-pomogne uništi a imovina  postane njegova? Kako bre! Dokle. Ima više nego svi ostali zajedno. I šta sa tim? Koliko za pomoć  bolesnoj deci, pre neki dan akcija bila??? Može li izgradnja crkve da opere sve?
Koju je kapitalnu investiciju uradio za opšte dobro za desetine godina otkad je ovde?
Park bez naroda, stočna pijaca bez stoke, asvaltiranje ulica, bioskop, ……To nisu kapitalne investicije to je kapitalna krađa i namirivanje ostalih pomagača, po  mome a po tvome?
LEPOTA VIDETI TRUPCE PORED OBDANIŠTA.I cisterne sa nečim koje pokrivaju   nelegalnom gradnjom neke šupe, hangara.Dokle.Koliko je vama dosta!!!
Podeli.

3 коментара

  1. Др Милан Ђуровић on

    Др Миша је добио посао у Планинци после двеипо година без икаквих примања,у међувремену лечен у Кнез селу ,и вишемесечног кућно лечење,без из икаквих примања!Жубор је затворен маја 2005,а ја сам примљен у Л.Бањи 01.04.2007.на основу уговора о делу,који сам потписивао сваког месеца……

  2. Лепо би било од тебе да ми се извинеш,јер пет пута ,једини из Топлице, боравио сам на Хиландару у својству лекара,у размаку од 2 године без икакве накнаде.Тамо сам изучио шта је вера,нада и љубав,па бих могао и да те едукујем у том смеру!Леп поздрав и свако добро

    • Poštovani doktore nemam zašto da Vam se izvinim. To nisu moje tvrdnje, niti je to moj tekst. Što se jasno vidi i iz samog teksta. Razmišljanja jednog topličanina koji jwe želeo da ostane anoniman. Koliko je u tome istine ne znam a ne bi bilo korektno da ja cenzurišem to i bilo koje drugo pismo. Da znate da sam ja 12,5 godina na birou i ne znam kakve to veze ima. Bilo bi lepo da kažete ili napišete a možda i naučite šta su to ljubav, vera i nada one kod kojijh ste bili na ugovorima od mesec dana od 2007 pa sve do kad? Ali o njima izgleda ne smete ništa javno da kažete niti napišete ili ja to možda nisam video. Ovde možete i još da pritom dobijete i odgovor. To je razlika zar ne. Želim Vam dobro zdravlje.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.