Potvrđeno ko je SNS direktorka?! ČEGA SU PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI

0

Čitaoci našeg portala poslali su nam isečak fotografije koju je kako navode na svom ličnom facebook profilu objavila SNS direktorka iz Toplice. Na fotografiji se jasno vidi tepih i parket koji je identičan sa eksplicitne fotografiji koju smo ranije objavili i u to možete sami da se uverite i procenite da li je ovo fotomontaža ili gola istina.

Što se tiče saopštenja ženske mreže Srpske napredne stranke u Blacu i poverenice Suzane Veljović ona treba da odgovori na pitanje koga konkretno brane saopštenjem i zašto su se sami pronašli?!

Direktorka SNS-a koja je slale svoje eksplicitne fotofrafije ima takav problem iz ranih radova da ne bi smela nigde u javnom prostoru da se pojavi, a kamoli da se nalazi na čelu jedne obrazovane ustanove. Jedna narodna poslovica glasi ,,ČEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI“ prosudite sami da li se ona može apostrofirati i u ovom slučaju.

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.