Поново пропао покушај крађе водовода у Рудару

1

Већ трећи пут ,,неко“ покушава да украде овај водовод од власника и пребаци га на МЗ а она на ЈКПД ,,Топлица“ Куршумлија. Прошли пут је то било 24.02.2019 у 12.00 када је постављено и ово обавештење. Председнимк општине се није смео појавити пред грађанима у заказано време.

Као и до сада и овај покушај је пропао а председник МЗ доживео низ непријатности на организованом састанку. Ту је како тврде мештани рекао и да то није његова идеја а мештани су поручили да пренесе оном чија је идеја да ………

Да подсетимо већи број водовода је овако прешао у надлежност привате локалне самоуправе која управља овим градом. Тако је рецимо и приватни водовод у Пролом Бањи прешао у руке комуналном предузећу а за последицу имамо одвођење Пролом воде у фабрику воде на паковање. Тако су становници остали без Пролом Воде. Ћуте. Шта ће рећи унуцима, ко им је када и зашто отео Пролом воду?

Довођење друге воде и прављење базена од 4.8 милиона динара мештанима уместо платила је општина. Очигледно да онај коме је све мало има неки интерес и да одузме водовод у Рудару. Интересантно је да су се мештани Баћоглаве како сазнајемо изјаснили да комунално ореузме њихов водовод али се из неког разлога или интереса за Планинку па се то није десило.

Интересантно је и то да су подстакнути овим покушајем отимања водовода мештани Рудара установили да замислите највећи дужник је Планинка. Ових дана биће им упућен рачун од око 100,000 динара за неплаћену воду али и за одржавање мреже. Такође извор из општине тврди да је општински начелник Миљан Радосављевић фалсификаовао неки документ у коме је пријављено да водовод у Рудару користи мање од 50 лица. Проверићемо, а грађане да подсетимо да смо о овоме већ писали

https://kursumlijabezcenzure.com/ко-си-ти-видићу-да-поклањаш-туђе-водово/

РУДАРЦИ БРАВО!!!

Куршумлија без цензуре

Podeli.

1 коментар

  1. 1. Uvezi seoskih vodovoda Mz.nema nadležnost u upravljanju već odbor za vodu pogledati Sl list grada Loznice br:4/2010
    Nisu problem samo seoski vodovodi već krađa 120 gostiju hotelu Gejzer iz Sijerinske banje i odvođenje u Lukovsku banju i ubacivanje trećeg kreveta u dvokrevetne sobe i gle nema inspekcije nema zaraženih sve je ok .
    Raša je zlo a problem smo mi pasivni posmatrači.
    Scenarijo zatvaranja sijerinske banje isti kao za Žubor.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.