Pinki je video Tita

4

Danas oko 15 časova bioskop proleter u Kuršumliji  je bio kao u dobra stara vremena u centru pažnje.   Ispred bioskopa skupila se grupa ljudi gde smo svi pomislili da je u pitanju premijera nekog filma, kad ono predsednik opštine Vidić obilazi bioskop. Saznajemo da je ministar za lokalnu samoupravu obezbedio sredstva za renoviranje bioskopa gde sredstva ne uplaćuje na račun opštine iz bojaznosti da se sredstva namenjena za renoviranje bioskopa ne upotrebi za nešto drugo već će uplatiti direktno izvršiocima radova  a predsednik opštine Kuršumlija došo da se slika i da vidi gde je bioskop. Jedan od prolaznika dobacuje – taj nikad nije bio u bioskop proleter sad mu je prvi put pokažite mu gde se ulazi. Snimili smo njegov dolazak pa pogledajte kakav je bio razgovor sa običnim građanima Kuršumlije.

 

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

4 коментара

  1. Mladi iz Kuršumlije on

    Kako vas bre nije sramota? Da jedna livra kao sto je Kuna omalovazava obrazovnog i ostvarenog coveka? Ko je bre Kuna mi se u gradu svi znamo i ko je kakav? Jedno nepismeno govedo, a uz to jos ovako bezobrazno! Od obrazovanja nema ni večernju školu da se skupi sa sve svojim najbližima ni 4 razreda osnovne! Bruka i sramota da jedan ovakav covek bude maltretiran od coveka koji red u svojoj kuci nije zaveo! A VI BUDITE BEZ CENZURE PA OBJAVITE KOMENTAR.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.