Pao mit o poštenju Aleksandra Vučića, krao si…….

0

Predsednik Pokreta LJUBAV VERA NADA Nemanja Šarović po prvi put u Srbiji dokumentovao krađu Aleksandra Vučića tešku nekoliko stotina hiljada evra. I to smanjivanjem vrednosti 28 poklona od stranih državnika i multimilijardera koje je sve zadržao, ali i ne prijavljivanjem skupih poklona duže od dve godine a koji su mediski dokumentovani. Pa se tako ne zna gde je jedna od najskupljih snajperskih pušaka, poklon šeika itd.

Realnu vrednost poklona teško je precizno ustanoviti ali prelazi stotine hiljada evra. Aleksandar Vučić je prijavio da to vredi svega 19.000 dinara. Dakle Vučiću ovo nije ukradena bratova lična karta i sl. već ono što si sam potpisao. Na snimku možete detaljno da se upoznate kako to Aca falsifikuje i krade.

Da li verujete da je multimilioner Mohamed Bin Zajed svom „bratu“ Aleksandru Vucicu poklonio umetničku sliku vrednu 800 dinara? Mi ne verujemo. Ovo je svojevrstan diplomatski skandal. Ovo nije kleveta, nije tvrdnja opozicije. I ovo nije sve, već samo deo poklona. Nije ni podmetnuto, kao što sei objašnjavalo postojanje bratove firme. Ovo su zvanični izveštaji Aleksandra Vučića o tome kada je primao poklone, od koga i kolike su vrednosti.

Šta mislite hoće li biti poziva u nacionalne medije na ovu temu ili ćemo gledati još silovanih glumica. Hoće li protivnici AV sa N1 i NOVA S napraviti neku emisiju na temu dokumentovane krađe Aleksdandra Vučića i pozvati Nemanju? Razmisli narode srpski ZAŠTO?

Predložilo smo da se svi pokloni daju na aukciju i ubeđeni smo da će se prodati bar 100 puta skuplje. Novac dati za lečenje dečaka za koji Srbija skuplja 2.5 miliona evra. Sme li ko uopšte da demantuje istinitost podataka i da se o tome priča na televizijama sa nacionalnom frekvencijom? Vučiću za ovo se daje ostavka.

Pokret LJUBAV VERA NADA

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.