Opozicija sve jača! Osnovan i opštinski odbor Narodne stranke!

6

Вук Јеремић председник Народне странке заједно je са потпредседником Странке и Народним послаником Мирославом Алексићем, као и Генералним секретаром Стефаном Јовановићем, у петак 27.12.2019. године, присуствовао оснивању Општинског одбора Народне странке у Куршумлији.
За председника Општинског одбора Народне странке у Куршумлији изабран је Горан Бојовић, а за потпредседника Дејан Ракић, досадашњи повереник ове Странке, на Скупштини су изабрани и чланови општинског одбора који ће са председником и потпредседником водити овај Општински одбор.

Јеремић је у Куршумлији рекао да за Народну странку Куршумлија има посебан значај, јер се налази на веома важном гео – стратешком положају и да ће Народна странка када дође на власт посебну пажњу посветити овој општини. Он је рекао да је власт Александра Вучића разорила систем у земљи да институције не функционишу, зато Бојкот, БОЈКОТ свега што је ненормално у овој земљи. Када се после бојкота промени власт очекивања народа ће бити велика јер ће остати пустош после Српске напредне странке, зато опозиција мора бити спремна да када преузме власт испуни очекивање народа одмах, јер нема право да их разочара и нема времена за чекање.

Јеремић се осврнуо на актуелна дешавања у Црној Гори и упоредио ћутање Александра Вучића на ћутање Слободана Милошевића док је падао Книн 1995.
„Као што је Милошевић ћутао због својих дилова и предстојећег споразума у Дејтону, тако данас и Вучић ћути – због својих дилова и предстојећег разграничења са Косовом“,
Јеремић је додао да су Вучић и председник Црне Горе Мило Ђукановић ортаци у организованом криминалу и уништавању идентитета српског народа, што се, како је истакао, једном речју може описати као издаја.
„Усвајање црногорског Закона о слободи вероисповести значи одузимање Српске православне цркве од српског народа, предавање Острога и других светиња у руке мафије. Тај закон, ако опстане, може имати далекосежне последице по опстанак нашег народа – и то не само у Црној Гори, јер је Српска православна црква један од темеља нашег идентитета“, рекао је Јеремић.
Јеремић је истакао да Црногорска православна црква „не постоји“ и да је реч о „творевини црногорске Удбе“.
„То није чак ни секта, а само Вучић тврди да је то аутокефална верска заједница“, рекао је Јеремић.
Потпредседник Народне странке и посланик у Скупштини Србије Мирослав Алекић, рекао је да је власт почела да попушта под притиском народа и да је прате разне афере од Крушика до Јовањице.
Алексић је рекао да за Народну странку и остале опозиције не постоје предстојећи избори јер то нису избори већ фарса Александра Вучића и напредњачког режима. ЗАТО БОЈКОТ, док се не створе услови за нормалне и фер изборе, изборе на које ће народ одлучивати слободно и без притиска.
Бојовић се захвалио свима на указаном поверењу, и рекао да у Куршумлији мора све да се мења.
Он је рекао да је поверење које је добио од чланова велика част али и обавеза, Да се ствари промене из темеља, да задржимо младе људе јер се Куршумлија скоро преполовила, да морају да се створе услови за долазак инвеститора и отварање нових радних места.
За око 8 година на власти нису ништа од обећаног урадили. Ми смо група људи која не ћути, и која им каже да ово што раде не ваља. Куршумлијски ресурси су велики- три бање, 70% столетне шуме, али ја заиста не знам како се искоришћавају, без обзира што сам имао кратку прилику да партиципирам у власти. Желим да дуго трајемо и да урадимо нешто добро за народ који овде живи, казао је Бојовић.

Оснивању Општинског одбора Народне странке присуствовали су као гости и представници Двери и Странке Слободе и Правде из Куршумлије.

Podeli.

6 коментара

  1. Da ovaj narod ima malo pameti ne bi glaso ove lokalne klovnove. Vuk Jeremić presedavao svetom i došo u Kuršumliju, ceo svet prošo i nije mu teško da se bori. A ove jajare po Kuršumliji od vlasti vuku opštinu u propast. Žao mi je što nisam bila tu. Ali videće ljudi ko je Vuk Jeremić budući predsednik Srbije. Pozdrav za kolege opozicionare i samo zajedno protiv ovog lopovluka i demagogije

  2. Ovo je borba protiv ludila i beznadja. Kada vidim da su pored Vuka i Mikija Goran i Dejan dve jake i uporne licnosti znam da je uspeh tu. Pozdrav za celu opoziciju. Samo slozno.

  3. Dajte ljudi, prestanite sa glupostima. Opozicija ili trojanski konji opozicije. Gde su ove jake i uporne ličnosti bile do sad. Rezervni Rašin direktor OŠ Miloje Zakić. Ja lično sam videla Gorana da se vozika sa Lovićem kolima.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.