1 коментар

 1. Blogu se javio gospodin Parović i objasnio nastanak ove fotografije koji prenosimo:

  ,,Ta fotografija je nastala pre 4 godine na proslavi rođenja deteta jednog mog prijatelja, inače Srbina sa Kosmeta. Ako pogledate vidite da i ja nosim majicu gde piše „Lenkin i Nemanjin tata“, a koju sam imao kada se rodio moj sin Nemanja koji sada ima skoro 5 godina.
  Pošto je reč o čoveku koji je društveno aktivan, na slavlju je bilo više stotina ljudi iz raznih sfera društva. A kako su običaji Srba iz tog dela Kosmeta da se gosti pozivaju imenom na mikrofon da dođu i zdrave se sa drugim gostima, tako je onda nastala i navedena fotografija.
  Inače, ja ne krijem da sam u ranijem periodu imao političku saradnju sa SNS. Čak, lično poznajem i samog Aleksandra Vučića. Kao što i ne krijem i javno uvek govorim da sam saradnju sa SNS prekinuo onog momenta kada su oni iz političke organizacije prerasli u nešto što više liči na organizovanu kriminalnu grupu“.

  Bili smo i ostaćemo korektni da iznosimo stavove i viđenja događaja i problema na različite načine.

  Kuršumlija bez cenzure

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.