Odluke njihovih sudova nisu bitne najbitniji je sud istorije

1

Sramna presuda nečeg što sebe naziva sudom je očekivana. Šta se drugo od ološa moglo očekivati. Nisi bio spreman da se dogovoriš, baš kao Lazarević, Pavković. Dovoljno jue pogledati ko je kako i koliko osuđen i da sve bude jasno. Za istoriju, za svoju porodicu i za srpski narod bolje je si ostao stamen, posebno uz sve zdravstene probleme.

Sud istorije je najvažniji sud. Malo je ljudi koji su uradili puno za svoj narod a ostali čisti. Merkale, Račak, Srebrnica manipulacije smišljene da izazovu posledice. Ti i tvoji nemate bogatstvo kao šljam koji te je isporučio i sve osmislio. Sve to narod vidi. Šta mislite koliko ima srba koji bi kaznu odležali umesto Vas. Ima li ijedan koji bi to uradio za one sa suprotne strane. To govori puno. Šta reći najbitnije o Vama. Dovoljno je reči Republika Srpska i da sve bude jasno.

Generale pamtiće te ovaj narod ali i svet kad se ne bude znalo ni i od imena koji su ovo organizovali. Pobedio si ih i sada.

Generale VELIKO TI HVALA.

Zvezdan Ristić

Podeli.

1 коментар

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.