NOVI PROTEST U ČETVRTAK, RECI DOSTA „EKONOMSKIM UBICAMA“ GRADA!

3

Četvrtak u 18 h, novi protest u centru grada! Nema stajanja dok ne zaustavimo ovu vlast koja uništava Kuršumliju i dok odgovorni za ovo uništavanje grada ne odgovaraju.

Danas ćemo nešto reći o čoveku koji već 30 godina živi na grbači ovog naroda!

Nebojša Jović – Gibe, od 1990 član SPS i u tom periodu devedesetih bio je i narodni poslanik. Od 2000 prelazi u DSS i stupa na mesto potpredsednika opštine. 2008 prelazi u SNS i od 2012 ponovo stupa na mesto potpredsednika opštine i na tom mestu je i danas.

Za 3 mandata u opštini uspeo je da zaposli na teret budžeta preko 20 članova svoje bliže rodbine ( sestriće, tetke, kumove…) Kada preračunamo za 20 godina, Gibe i njegova rodbina građane Kuršumlije koštaju oko 200 miliona samo za primljene plate!Da li oni vrede toliko?

Treba da se zna da je od 1990 Gibe u svim strankama bio u paketu sa Radovanom Raičevićem – Rašom i glavni je za sve transakcije novca iz opštinskog budžeta, koji ide u Planinku preko raznih projekata.

Za vreme od kad je funkcioner opštine uspeo je da prebaci u Planinku više milona evra preko raznih projekata, i u više navrata je uspevao da otpiše razne poreze koje je Planinka trebala da plati u opštinski budžet!

Hoćemo li im reći dosta?

IZADJI NA PROTEST U ČETVRTAK U 18 h KOD SATA!

VIDIMO SE!

Podeli.

3 коментара

  1. Podrzavam proteste, ali isitovremeno trazim promenu sistema od glave do pete, kao i nove i neiskomromitovane ljude. (koji nisu bili na vlasti) Preletacima zabraniti u buducnosti bavljenje politikom, jer im je licni interes bitniji od opsteg!!!

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.