Nova prevara – Skupština poverilaca ŠIK Kopaonika Lesonit održava se u Nišu!!!

0

Dana 15.07.2021.godine u dnevnom listu Politika je objavljen oglas sa porukom da se saziva Skupstina poverilaca stecajnog duznika Sik Kopaonik Lesonit DOO sa sedistem u Kursumliji, ali sednica je zakazana u Privrednoj komori u Nisu.

Zakazana je u Nisu kako poverioci ( delom su i radnici poverioci) ne bi prisustvovali javnoj Skupstini koja je nelegalna. Kao sto kaze zakon o stecaju clan 35 , predsednik Skupstine poverilaca je duzan da zakaze sednicu u roku od 5 dana od dana kada primi zahtev od poverilaca da zakaze istu. Trenutni predsednik Skupstine Nebojsa Krstic , nije dobio zahtev ni od jednog poverioca, tako da ova skupstina na koju poziva Simpo Sik ( kako pise na sajtu “ Tok predmeta Privrednih sudova“ , a u oglasu u Politici nije potpisano ko saziva) je protiv zakonita.

Zaista je interesantno zasto Simpo Sik saziva sesnicu u Nisu, jel to zbog neuplacenog radnog staza, neplacenih dugovanja Opstini Kursumlija,zbog koriscenja imovine Sik Kopaonik Lesonita, bez saglasnosti odbora poverilaca ili je u pitanju nesto drugo.

Zainteresovani radnici- poverioci bi svakako trebali da prisustvuju, radi se o njihovom vlasništvu. Ali cemo mi ipak sve da ispratimo i obavestimo javnost( gradjane opstine Kursumlija i poverioce).

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.