Нишки Паркинг севис ће изгледа враћати паре због нелегалног рада

0

Велики број грађана Ниша али и пуно оних са стране чекају на исход решавања правног спора треба ли или не Паркинг сервис Ниш да има лиценцу за рад. Контролом саобраћајне инспекције установљено да је није имао скоро три године у случај је предат у надлежност ОЈТ.

Они се бране тиме да им лиценца није ни потребна позивајући се на закон који војсци и службама безбедности то омогућава, па себе сврставају ту, мада је то имењено-брисано из закона 2018 године.

Тако да су изгледа ,,нелегално укљањали возила“ врло дуго. Аког одвожења возила. Чекамо епилог и известићемо.

Иначе исти се приликом уклањања возила служе преварном радњом па радници Паркинг сервиса из ,,погодних углова“ снимају возило жртве тако да се не виде друга возила која су у прекршају. Они тако изаберу жртву, претежно са таблицама ван Ниша, јављају полицајцу који седи депоу у канцеларији на путу ка Нишкој бањи, он издаје налог па паркинг сервис односи ауто. Тако да кад дођете да вас одеру са 10.000 динара за услугу одвожења и 5000 за прекршај они кажу не љутите се на нас, ми радимо одвожење по налогу полиције. Полицајац на питање зашто селективно бирају возила која уклањају каже да то раде на основу слика које сликају радници Паркинг сервиса. Све у свему од 8 возила у депоу само једно са нишким таблицама.

О томе које адвокатске канцеларије их заступају јер немају правнике и како се ту праве трошкови, следећи пут.

Звездан Ристић

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.