Немањина, тротоар и повреде

0

Прошле недеље у центру града у улици Немањиној на делу тротоара испред кинеске продавнице Ј. Р. из Јагодине због неадекватних тротоара пала и задобила вишеструке преломе. Како сазнајемо председник општине ангажовао једну већницу да покуша то да испегла и да се договоре како би избегли тужбу. Одмах су ангажовани комуналци како би се то решило што подржавамо поготову што то није први случај повређивања на том месту.

Хоће ли тужилаштво подићи оптужницу за изазивање опште опасности против одговорних као што су то већ радили лицима који нису припадници власти за много мање повреде видећемо. Мада то није реално очекивати јер нису покренули ни за оно што им је пред носом и када су прескакали шут да уђу у зграду. Увелико је све раскопано а радови и табла постављени на пролеће следеће године. Колико је стање у тој улици било дегутантно говори и скеч којим смо на забаван начин испред зграде суда и тужилаштва хтела да укажемо шта све наши државни органе не виде кад неће.

Тада је да подсетимо једна старија суграђанка поломила кук на ископима испред апотеке и остала трајно у постељи. Друга сада већ покојна суграђанка је пала и поломила обе руке.

И док за ове ,,неподобне“ не важе закони једна друга госпођа, сестра општинског функционера Гибета је изгледа наплатила одштету јер се оклизнула у Расаднику (Општинари демантујте ако није тачно) Злонамерни кажу да је то догодило у дворишту а не на улици али зар је битно. Интересантно је објавити списак радника општине и јавних предузећа који су добили паре по овом основу као и то да ли је ико икада за ово одговарао.

Куршумлија без цензуре

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.