НАСТАВЉАМО БОРБУ У НОВОМ ОБЛИКУ

1

НАСТАВЉАМО БОРБУ У НОВОМ ОБЛИКУ СА НЕОКАЉАНИМ ЉУДИМА! ИЗВОЛИТЕ ВИ КОЈИ СТЕ ТАКВИ.

Поштовани пријатељи, сви чланови окружног одбора СРС у Топлици, као и готово сви чланови општинских одбора Куршумлија, Блаце и Прокупље су дали оставке на све функције и чланство у СРС. Разлога има пуно а највећи су више него очигледна сарадњa врха странке са режимом А.В. али и напуштање вођења државотворне политике, социјалне правде и других вредности око којих смо се окипили и за које смо се борили.

Велики број нас, предвођени Немањом Шаровићем и генералом Божидаром Делићем, ради на томе да створимо једну нову политичку организацију. Организацију која би била другачија од оних које постоје. Другачија по профилу људи који је воде, другачија по организационом уређењу. Организацију која се не уклапа у класичну поделу левице и деснице јер ће садржати најбоље од обе стране.

Организацију са јасним државотворним ставом о очувању Косова и Метохије и заштитом свих ресурса од продаје странцима и стављања Србије у дужничко ропство. Организацијом која ће се борити да грађани имају праву а не привидну слободу избора.

Позивам све грађане који препознају ове вредности, оне који нису задовољни другим политичким опцијама, људима који их воде или начином њиховог рада да нам се јаве и прудруже. Позивам оне који верују да ови људи који су до сада показали својим политичким ангажманом да су доследни, да су непоткупљиви и да могу да изнесу ове идеје. Излизани политички калкуланти, они који могу са свима само да за себе остваре интерес нису нам потребни.

Не дозволимо да наша деца и унуци живе у земљи која неће бити њихова, већ приватна својина једног човека и његових слугу.

Слобода се не добија, осваја се! Освестите се док је време.

Звездан Ристић

Podeli.

1 коментар

  1. Кад би човек знао када ће пасти, сео би.
    Но, то би му донело тренутно олакшање и поштеду од бола. Међутим, чвршћи, јачи, доследнији, самоуверенији и самосвеснији постаје се управо после великих удараца и разочарења. Паметни се саберу и окрену ситуацију према себи. Кукавице или седе и кукају или траже под чији ће се скут склонити.
    То се сад десило и Вама. И свима нама. То што борба иде даље, са правим људима, најбоље је што се могло догодити. Нека будем прва топличанка која ће ово рећи : та СРС и комплетно њено руководство није заслужило поверење ниједног топличанина. Сувише смо часни и образни да будемо маса без мозга у служби деструктора. На крају, да не дужим.

    „СЛОБОДА СЕ НЕ ДОБИЈА, ОНА СЕ ОСВАЈА“
    И? Шта онда чекамо?!

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.