Министар полиције на месту злочина

2

Формалним представницима грађана општине Куршумлија

Ја као претставник грађана у локалном парменту и одборник Покрета ЉУБАВ ВЕРА НАДА  тражим од Вас да одговорите на питање долази ли нам данас нови министар полиције Александар  Вулин  или са њим долази и премијерка Ана Брнабић?

Уколико долазе као државни функционери захтевам да ми омогућите кратак састанак како би их упознао са реалним стањем у нашој општини и доказима о организованом криминалу који годинама спроводите над овом општином, наравно са валидним доказима. Да их лично  упознамо са тим и видимо да ли ће наставити да се праве слепи и глуви.

У нормалној демократској држави ово је начин, а ја желим да живим у таквој земљи. То је ваљда нормалније и пристојније неко чекати и добацивати док пролазе.  Желим да подсетим и питам министра полиције  да ли је дошао  са нама бес да дели, да гледа гладне мајке и пусту границу или хотеле оних који су тај народ довели у такав положај.

У Кастрату 2010 минисрар  изјави ,, Ко нам то празни Куршумлију, ако одете ви и мој Нови Сад може да се пакује“. Ако није до сад установио ко нам то празни Куршумлију и како, ред је да му то кажемо и појаснимо. Као и чињеницу  да неки неће да се пакују и беже одавде.

Ви већ имате праксу као и државни руководиоци који вам долазе да кријете овакве посете од народа, па да их као ,,приватници“ који су окупирали општину водите у своје приватне хотеле за које треба да вам дају милионе евра субвенција. Грађани их изгледа не интересују односно им ви такво стање пласирате. Бивши државни сектретар  је састанак са привредницима држао у просторијама СНС-а.

Након јавног става Савета за борбу против корупције да је то случај са продајом  Жубора у Куршумлиској бањи фирми АД Планинка, да је то против интереса и здравља народа, хоће ли министар обићи баш то место злочина на које указујују њихова комисија или се тиме сматра посета целој општини која се може тако третирати након ваших дугогодишњих активности господо предсдници општине и скупштине.  И у коју сврху је посета: хапшење починитеља или санирање последица?

Па ако  су у посету дошли као државни функционери, користећи све ресурсе државе а не као приватна лица или чланови СНС-а захтевам да се тако понашате и омогућите састанак са легалним представницима грађана. Или ће раговарати само са намештеним подобним новинарима и таквим тв екипама. Никада нећу прихватити да живим у приватној општини и приватној држави. Не да ми то проливена крв свих који су се борили за слободу.

 

С поштовањем

Звездан Ристић

Podeli.

2 коментара

  1. Ponovo ce biti blokada magistralnog puta,i jedan od zahteva ce biti da bas ministar Vulin dodje i ponovi govor iz 2009 godine, a i da ga pitamo: da li zna gde su 20 000 000 evra koji su dosli u Sik Kopaonik. Gde su se zagubile, firma u stecaju a radi li radi

  2. U Finskoj se ministri voze tramvajem….kod nas dolaze i u mala mesta kao da im se sprema atentat.Zasto atentat,pa ovde je SNS „pobedio“ velikom vecinom,zasto bi se plasio svojih biraca.Policija na svakoj raskrsnici,stvarno ne razumem. I da znajte sve to svi mi placamo.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.