Loviću najavljena krivična prijava za falsifikovanje skupštinskih zapisnika

4

Pre prelaska na dnevni red diskutovalo se o zapisniku sa protekle sednice. Ista je i snimana od strane lokalne televizije ali snimak nije emitovan. Zašto? Da li da se nešto prikrije što se desilo? Dilemu na ovo je rešio zapisnik sa iste sednice jer je falsifokavan na više mesta. U zapisnik se unosi ili ne unosi po potrebi.

Vrlo je interesantan način na koji oni brane ovaj falsifikat. Npr. nakon što je odbornik Krstić pitao predsednika skupštine zašto nije raegovao kada mu je prećeno on je potvrdio da je reagovao. Usledilo je pitanje zašto toga nema u zapisniku. Posebno je interesantno da sekretar skupštine Maja Milijanović sama sebi daje reč i ćinjenica da u zapisniku nema reakcije predsednika skupštine objašnjava time da zapisničarka ne može da čuje šta se govori 20 metara dalje. Desilo se upravo suprotno, ono što je rečeno sa 20 metara iz klupa je uneto u zapisnik ali ono što je rekao predsedavajući nije.

Predsednik skupštine je priznao kako postoje dupli aršini, za istu stvar nekog izbacuje sa sednice nekog ne. Kako ovo nije greška opet je sekretar skupštine sama sebi dala reč i njeno pravno tumačenje možete čuti na samom kraju snimka.

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

4 коментара

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.