Куршумлијски акциони план за замајавање ( запошљавање) у 2021

1

На последњој седници било је полемике о другом проблему по реду у Куршумлији, великој незапослености od 24%. Први проблем је свакако криминал и он је у узрочно посрединој вези са запошљавањем.

На седници је једна од тачака дневног реда била и Локални акциони план запошљавања. Обзиром на ефекте које не производи већ 9 година и поред ,,новог обрачуна незапослеснености“ предложио сам да се зове Локални акциони план за замајавање. И оне који су га писали било је срамота да дођу и кажу нешто па је то морао председник скупштине.

Господин Ловић толико не зна оли се прави луд о чему прича да је то невероватно. Наиме у самом плану су подаци да је приликом доласка напредњака на власт било 4351 запошљених а 2019 3952, тј 399 радних места мање. Говори о новим радним местима у новим фабрикама а доставио нам буџет где се планирају око 15% мањи приходи од пореза на зараде ( са 210 на 190 милиона).

Subvencije za zapošljavanje 0 dinara. Istovremeno vođui ovog cirkusa od opštine 22.000 po radnom mestu i to u neleglnom hotelu. Jedina istina je da im je slogan bio dobar ,, Za njihovu decu“. Ko još nije shvatio, shvatiće.

Zvezdan Ristić
Pokret Ljubav Vera Nada

Podeli.

1 коментар

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.