,,Kovid diskriminacija“ medicinara u Kuršumliji

2

Bahatosti direktorice Kuršumlija DZ Uranije Petrović  izgleda nikad kraja.  Od ranije poznata po tome da šikanira radnike što rezultira sudskim procesima koje gubi i šteta ide na teret DZ. Od neisplaćivanja dnevnica, neosnovanog kažnjavanja pa sve do isterivanja sa posla za šta je pravosnažno i osuđena na 6 meseci zatvora uslovno 1 godinu i načinila ogromne štete koje će izgleda dostići i dvadesetak miliona dinara po okončanju svih postupaka . Zatim slede nove zloupotrebe nepoštovanjem i nesprovođenjem  sudskih odluka pa sve do laganja predstavnika građana  na sednici SO Kuršumlija prilikom podnošenja izveštaja o radu DZ .

Međutim i to joj je izgleda malo pa je sada u vreme  pandemije nastavila da diskriminiše  medicinsko osoblje  na radiologiji  uskraćivanjem pripadajućih dodataka na platu, bar tako oni tvrde. Da apsurd bude veći oni su među prvima bili zaraženi a doktor  Arsenijević koji je o tome prvi progovorio dobio je krivičnu prijavu za širenje panike. Nakon nekoliko dana sve je potvrđeno, prijava odbačena i isti je jedva preživeo. Sad je usledila nova krivična prijava ali od strane doktora. Ostalo osoblje je imalo blažu formu kovida. Sada svakodnevno rade sa obolelima  i sami ne veruju da se događa sve ovo, jer što je mnogo mnogo je.

Pre nekoliko dana upućen  i zvaničan dopis  među kolima svi zaposleni sa odeljenja radiologije traže da im se saopšti zašto nisu uvršteni u one kojima po osnovu rada sa kovid pacijentima pripada dodatak na platu i ko je odgovorno lice koje je sastavljalo spiskove. Izgleda opet slede sudski procesi  i poznati epilog. Pitanje je dokle će narod plaćati hirove bahatih direktora.

Ako se doda i to da se upravo istražuje da li je direktorica  od SO Kuršumlija dobila više od 6 miliona dinara kao dodatna sredstva za borbu protiv Kovida 19 a da j e ista iskoristila da isplati sudsku presudu doktoru  Đuriću koga je isterala sa posla. Da li je i to zloupotreba službenog položaja i sredstava i  to u vreme dok teče uslovna kazna videćemo.

Kuršumlija bez cenzure

Podeli.

2 коментара

  1. Bahatost izvesne gospođe poznata je i daleko izvan Kuršumlije. Dokle će narod da ispašta? Dok ne krene stopama dr. Arsenijevića ili vašim ličnim primerom i ne ustane protiv diktature, diskriminacije i bahatosti. Presavijte tabak, tresnite rukom o sto, recite na glas svoje mišljenje. Nemojte po slavama i sedeljkama da pljujete vlastodršce u Kuršumliji, a na ulici i po ustanovama da im se zavlačite u du*e. Imate li vi ljudi kičmu ili lastiš pa se tako lako savijate. Neće vam biti bolje kad im se pobijete, nego kad ovakve gnjide naterate da rade po propisima i standardima, kad ih naterate da bshvate da su u vašoj službi, a ne vi u njihovoj. To je pobeda nad tiranijom. Bravo za dr. Tomu i Kuršumliju bez cenzure.
    A Vi, šta čekate?

  2. Pa dali je moguće da neko ko je poneo povelju carice Milice i još uz to član sekte rotari kluba. Može da radi stvari koje nisu u skladu sa zakonom. Mi obican narod ne verujemo da je ta direktorica koja je postavljena od naše opstine osudjena na. Robiju. To jednostavno nemoze biti istina. Nas predsednik. Vučić se sada upravo razracunava sa mafijom a od prvog aprila kreće na mafiju u sopstvenim redovima pa da vidimo ko će uteći njegovim sudijama. Ups ne njegovim državnim. Narodnim sudijama i tuziocima oni rade sve da satru pošten narod. Zato će glej čuda njima uskoro biti sudjeno.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.