Konstituisan opštinski odbor SSP Kuršumlija

0

Danas je konstituisan Opštinski odbor SSP Кuršumlija,a predsednica je dr Ljiljana Arsenijević.

Iz SSP Koršumlija poručuju da građani žive u jednoj od najsiromašnijih opština u Srbiji. Po prirodnim bogastvima , reke, šume banje…mogli bi smo da budemo jedna od najrazvijenijih opština. Zato SSP ima plan za bolji život.

Radićemo pre svega na razvoju turizma, iskoristićemo maksimalno prirodne potencijale, ali uz poštovanje i čuvanje životne sredine. Grad Кuršumlija biće grad u kome se dolazi, a ne zaobilazi.

Uz domaćinsko rukovođenje i stručan kadar i ulagagaćemo u poljoprivredu. Jer je Opština Кuršumlija po svojoj konfiguraciji terena pogodna za razvoj voćarstva i stočarstva.

U planu je i razvoj malih i srednjih preduzeća: prerada voća, građevinarstvo.

Za sve to potrebna je i dobra putna infrastruktura, posebno seoskih puteva. SSP neće dozvoliti da zbog loših puteva i nepristupačnosti kuršumlijska sela ostaju danima bez struje, odsečena od sveta.

Biće uređene i gradske ulice, parkinzi i sportski tereni. Кuršumlija će, dakle, biti grad u kome se ostaje, ne odlazi,ali rado dolazi.

Stranka slobode i pravde

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.