Kako iskoristiti novac od saobraćajnih kazni – Predlozi Zvezdan Ristić SRS

2

Na sednici SO Kušumlija održanoj 18.12.2018 jedna od tačaka dnevnog reda je bila i izveštaj Saveta za saobraćaj.

Treba znati da 30% od naplaćenih kazni na teritoriji opštine ide u poseban budzet. Kako se opoziciji stavlja uvek primedna da sve kritikuju a bez valjanih predloga kako treba ovoga puta je odbornik Zvezdan Ristić dao je niz predloga kako treba najpametnije iskoristiti ta sredstva:

1. Osposobiti ovaj i napraviti projekat za još jedan semafor Opština bi platila projekat a Javni putevi bi morali da sa oko 3,5 miliona finansiraju izgradnju. Ovo bi omogućilo da mladi vozači polažu vozački ispit u Kuršumliji i to bi donelo dodatna sredstva opštini.

2. Rešiti pitanje rampe na prelazu preko železničke pruge u ulici Kosančić Ivana. Treba li da nam se desi neka katastrofa kao nedavno u NIšu, da neko nastrada, a stradalo je već previše da shvatimo da je to preče od mnogih drugih stvari za šta ima para.

Pohvaljena je i akcija besplatne podele auto sedišta najmađim sugrađanima.

KURŠUMLIJA BEZ CENZURE

Podeli.

2 коментара

  1. jako dobri predlozi koji su pre svega u interesu građana i njihove bezbednosti:očigledno je da odgovorni se nikada ne sete da investiraju i pametno toše pare građana blagovremeno , a ne kada neko strada,tada svi pametuju, a vlast obavezno prebaca odgovornost na nekog trećeg.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.