Добрица Ерић о Америчкком стратешком пројекту уништеља православља

0

Политика објавила 25.09.2001 године. Још давне 1944 американац Ален Далс објавио је Амерички стратешки програм за терористичко уништење Русије. У међувремену је обухваћено много више нација, посебно православних, словенских.
Главне снернице:
За загљупљивање и отупљивање људи уложити све и злато и моћ,
У људски мозак и свест посејати хаос и тако их приклонити лажним вредностима. То спровести преко истомишњеника које максимално помагати.
Трагедија непокорног народа је неизбежна због губитка самосвести. Литераратура, позоришта, биоскопи сви ће величати најнижа људска осећења ( очигледно нису те 42 предвидели оволику моћ телевизије и интернета али је сада обилато користе).
Подржавати ,,уметнике“ који ће наметати у свести људи култ насиља, садизма, лажи. Свега неприродног.Неприметно али стално исмевати часност и поредак представљајући их архаичним. Све људске пороке лаж, пороке, превару. пијанство, наркоманију, издајство вешто и неприметно наметати

Ко има чиме да размисли нека размисли о свему овом. Није се стало са оваквим плановима. Само су дорађивани и разрађивани тако је рецимо РАНД корпорација на 376 страница објаснила како извршити максимални притисак на Русију и остале православне земље, како их избацити из равнотеже и уништити, чак и колико ће то коштати. Разрађене су геополитичке мере, идеолошке, информационе, наношење штете у војној сфери…. Корпорација РАНД је структура која делује по налогу америчког Конгреса и Пентагона. А ми смо ту, у православном делу светске популације. Ко жели може на линку да погледа како изгледа тај документ РАНДОм-а.

RAND korporacija objavila američki plan za uništenje Rusije

Куршумлија вез цензуре

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.