Djilas dolazi!

12

Kuršumlija je prva posle Beograda ustala protiv režima Aleksandra Vučića i rekla – dosta je bilo, pomoć nam nikakva netreba samo nemojte više da nas pljačkate.
Gos. Dragan Djilas dolazi 27.12.2019.g na dan kada se navršava tačno godinu dana od prvih protestnih šetnji u našem gradu.

Obaveštavamo sve simpatizere kao i članove Stranke slobode i pravde da povod dolaska gos. Djilasa u našu varošicu je osnivanje odbora Stranke slobode i pravde. Skup je zakazan u sali SO Kuršumlija sa početkom u 17,30.
Ovim putem pozivamo sve meštane da se skupimo u što većem broju i dočekamo budućeg premijera Srbije.

Djura Cahun

Podeli.

12 коментара

  • Ne, nego da podseti na afere:Jovanjica, Krusik, Aleksandar Obradovic, paljenje kuce novinara iz Grocke i pokusaj ubistva, naplatna rampa Doljevac.
   A sto se tice otvaranja namenske, da podseti koliko ljudi je otislo na rad u EU u poslednjih 7 godina.

 1. Savo

  16. decembra 2019. u 13.00

  SUMANUTI LAŽOVI!
  Odlaskom naših radnika u Nemačku Srbija osta bez radnika. I čistačica u Nemačkoj zarađuje i do 2000 evra, a u Srbiji nema ni 200 evra. Nisam to ja stvorio nego Vučić. Uskoro će da se hvali kako u Srbiji nema nezapošljenih, i da je nezapošljenost ispod 5%, a u stvari radna snaga je zbog njega i pobegla iz Srbije. Niko se više neće vratiti.
  Sram da bude ove lažovčine i kriminalce…
  Duša me boli za Srbijom….
  P.Sajdžo 2019.

  • Druze moj pa ti si pukao nacisto, kao prvo sto je tvoj Djilas uradio sa zemljom ni 70 narednih vlada nece moci izvuci.Ovi bar nesto rade, eto omogucuju ljudima da odu za boljim zivotom, a pod Djilasom i ostalom mafijom ni to nisu mogli.Zaduzili su nas jos vise nego Tito i svi ostali zajedno, ali to nije ulagao u zemlju nego u svoj dzep i svoje firme i ti hoces da procamo lepo o takvom coveku. Zasto neda da mu se ispita njegov finansijski status.

  • A šta ima od tih 2000 evra ako samo stan na nekoj periferiji, sat i više vožnje do posla mora da plati najmanje 800 evra bez troškova struje, vode i ostalih dažbina?

 2. Pa ni ptedsednik.vase opstine ne vidi jad ibedu u svom Trnovom Lazu.Puta nema,momci ne ozenjeni,decu vozi ucitelj u svom razdrndanom autu po izlokanom putu.Da mu bar plate gorivo za auto,a baska sto donosi ljudima donosi lekove i ostalo sto naruce.Sto svog voljenog vodju ne povede da obidje administrativnu liniju,“DA POZALI KO DA BI POMOGO“‘.Jadni moji potomci junaka. GVOZDENOG PUKA i ovog i onog rata.A par fukara sa fraklice u ruci veselo aplaudira.Po onoj narodnoj „VESELA BRACA,ZALOSNA IM MAJKA“.Pa jos trvanje „uranijumom“ u zdravstvu Kursumlije,a priznanja i nagrade pljuste.Idrzite mada vas je sve manje.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.